Kaptam egy rossz jegyet, es alapbol nem is lenne vele semmi, csak ez mar nem az elso. Nem hiszem hogy csinalnanak barmit is, de ala is kell iratni szoval muszaj elmondanom nekik. hogy csinaljam?
az is lehet hogy magát a papír alapú dogát kell aláiratni. amit írt, és nem az ellenőrzőbe. még szakközépbe járok de nálunk már volt olyan, hogy az osztály fele 10en vagyunk, olyan siralmasat írt, hogy alákellett iratniuk a szülővel, és úgy visszahozni, hogy had lássák csak otthon is mit sikerült összehozniuk :D
2024. márc. 5. 18:09
12/23 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni kamu kérdés vagy hány éves lehetsz mert te nem írtad de lényegtelen. Én már nem járok suliba 6 éve de amúgy egy ideje már tényleg e-napló van nalunk is volt. De nekem anyum azt leszarta néha nézte meg a jegyeim, ha valami nem tetszett neki mondta tanuljak többet utána úgy is kijavítottam.
De amúgy nekem is 10 évesen volt ilyen problémám mikor első egyesemet kaptam irodalomból és azt se tudtam kitől kérjek segítséget, hogy hogyan mondjam el anyukámnak:D pedig tudtam, hogy max azt mondja majd kijavitom és igy is lett.Amugy meg mit tennének? Vernek vagy mi? Ha a lebaszástól félsz az még mindig jobb mintha elvernének. Egy hét mulva már ugy se fog érdekelni, hogy leszidtak utána kapod a kövit ahogy irtad is ez már nem az első ez az élet rendje:'D
2024. márc. 5. 18:17
13/23 anonim válasza:
10, miért kéne tudni? 12 éve nem járok iskolába, miért kéne tudni róla? Nem törvény ez, hogy köteles vagy tudni róla...
2024. márc. 5. 18:17
14/23 anonim válasza:
Lazán
2024. márc. 5. 18:31
15/23 anonim válasza:
Amúgy én se tudtam, hogy már nincs aláírósdi, arról tudok, hogy van e napló de nem tudtam, hogy a fizikális napló megszűnt. Pedig mikor suliba jártam ami nem olyan rég volt nekünk volt rendesn naplónk és enapló is. 2019ig jártam suliba utoljára. Szóval nem biztos hogy kamu.
2024. márc. 5. 19:00
16/23 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy a 13-as meg a 15-ös mit tudott és mit nem tudott? Ti írtátok ki a kérdést?
2024. márc. 5. 19:08
17/23 anonim válasza:
16-Itt már véleményt se szabad írni? Azért írtam, mert írták néhányan, hogy hogy nem tudja a kérdező, hogy már enapló van és erre válaszul reagálva írtam, hogy nálam mi is volt...nem nem én írtam a kérdést de ettől még reagálhatok ha a kérdéshez kapcsolódik! Ki vagy te, hogy megmond ki mit írhat? Ne nézd a kérdést ha ennyire zavar...jézusom!
2024. márc. 5. 19:14
18/23 anonim válasza:
Istenem, annyi eszed nincs, hogy átlásd, hogy aki a kérdést kiírta, annak tudnia kell, hogy nincs ellenőrző? Hogy a többiek mit tudnak és mit nem, az pedig teljesen érdektelen!
2024. márc. 5. 19:27
19/23 anonim válasza:
18, honnan tudod, hogy az Ő iskolájában mi van? Azt sem tudjuk, hova jár
2024. márc. 5. 19:51
20/23 Darius- válasza:
Így:-Kaptam ma bukást érő jegyet. Szia
Az elején érdemes rányomni keményen mindenre, hogy szerezzél egy jó jegyet és így nem buksz meg. Utána nem muszáj elővenni sem, ha nem akarod.Én így csináltam. Tornászni azonban mindig kell, mert minden tudománynál előrébb való az egészség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!