Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy utasítsak vissza kereszts...

Hogy utasítsak vissza keresztszülőséget?

Figyelt kérdés

Hárman voltunk gyerekkori barátnők, az útjaink többször elváltak és bizony volt olyan is hogy az adott csajszival (legyen Zoé) 4-5 évig nem is beszéltünk.

Zoe az iskola után kiment külföldre dolgozni a párjával majd két éve hazaköltöztek, építkeztek a párjával.

Zoé terhes lett és van egy kislánya.

Zoénak nem volt itt barátja ennyi külföldi év után, így felkeresett minket. Terhessége alatt és a baba születése óta sokszor újra összejárunk és felkért minket mint két gyerekkori barátnőt, hogy legyünk a baba keresztanyja(i) a másik barátnőm ennek nagyon örül , bennem viszont kétes érzelmek vannak ezzel kapcsolatban. Nem mondtam neki hogy nem érzem méltónak magam rá, de úgy, gondolom annyira szoros kötelék mégsem alakult úgy ki köztünk.

No meg, járna vele az is hogy a gyermek minden eseményén részt illik venni, ajándékok , szülinapok stb....kicsit megijedtem..

Tudom hogy megsértődne rám Zoé ha közölném vele a dolgot ..de még is úgy érzem muszáj.

Csak nem tudom hogyan....ti mit csinálnátok?

márc. 3. 16:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem túlgondolod. Semmivel nem jár a keresztszülőség. Csak kell valaki, aki odaáll mellétek miközben a pap rálöttyint egy adag állott vizet, amibe már 100an belenyúlkáltak.
márc. 4. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!