A nővérem szerető lett, én ezt nem tudom sem elfogadni, sem támogatni? Rossz testvér vagyok emiatt?
26 éves, egy 50 éves pasi szeretője. Akinek felesége van, akitől hogy, hogy nem, 3 év alatt nem sikerült elválni, mert valami közbejött mindig.
Évek óta megy a huzavona, a nővérem rajong érte, azzal jön, hogy elég neki ez a kapcsolat, mert "legalább így lehet vele". És hogy inkább ez, minthogy mással legyen, mert ő rosszul van már csak a gondolattól is, hogy más hozzáérjen.
Igen, csak ez egy érzelmi hullámvasút neki és amúgy is elég labilis. Hol a fellegekben van és újságolja, hogy összeköltözés a terv, máskor a pasi nevét kiejteni sem szabad, mert "számára ő meghalt" és beszélni sem akar róla.
Nagyon sokszor vigasztaltam már, száz tanácsot adtam neki, nem egyszer éjszaka mentem át hozzá, hogy megnyugtassam. Olyan is volt, hogy nyaralni mentünk a párommal, ők előtte nap "szakítottak", párom hívta őt is, hogy jöjjön velünk nyaralni, ne otthon itassa az egereket. Álltunk minden költségét, majd 4 nap után beközölte, hogy a pasi foglalt neki hazafele repülőjegyet és hazamegy, mert kibékültek.
Családot, gyerekeket akar, már ott tart, hogy így, szeretőként is bevállalná, mert annyira vágyik egy gyerekre... És, hogy akkor legalább a férfiból egy rész mindig vele lehetne. Itt szakadt el nálam a cérna, mert kevés ennél önzőbb dolgot tudok elképzelni. Elmondtam neki, hogy hiába a testvérem és szeretem, a gyomrom forog ettől az egész helyzettől és attól, mennyire vak és naiv. Az ő élete, nem szólok bele, de engem ne fárasszon többet a heti drámákkal, mert ha tényleg elege lenne a pasiból, egy kétsoros üzenettel szakíthatna és tiltaná mindenhonnan.
Utána hívott édesanyánk, hogy én miket mondtam a testvéremnek, mert kiborult teljesen és hogy ebben a helyzetben nekem mellette kéne álljak és támogatni, nem még támadni és kioktatni. Neki is elmondtam, hogy ebben a helyzetben semmi támogatnivaló nincs, ő csak azért fogadta ezt el, mert a nővéremmel járó anyagi tehet így róluk lekerült.
Elmeséltem a páromnak is, ő mondta, hogy igazam van végülis, de minek mondtam ezeket a tesómnak... Szóval rajta is azt éreztem, hogy miért nem tudtam csendben maradni.
Tudja a feleség, hogy van más.
(Állítólag) nem zavarja, mert az anyagi biztonsága megvan így is.
Pontosan, ahogy az utolsó írja! Anyádék is megérik a pénzüket, ahelyett, hogy megnevelték volna normálisan, meg beleállnának a konfliktusba, asszisztálnak ahhoz, hogy a vén trotty szeretője legyen, pusztán azért, mert így nem kerül pénzükbe a húgod...
Elmondtad a vélemyényedet, ha ezért fúj rád az egész család, az nem a te veszteséged! Egyébként meg pottyantson csak nyugodtan a húgod, ha ennyi esze van, anyádék meg támogassák, de majd akkor is támogassák, hogy a vénember egyszer csak megunja, hogy a friss husi már inkább anyuka, vagy feldobja a pacskert anélkül, hogy gondoskodna a mellékvágányáról, az özvegy és családja meg rávágják majd az ajtót, és mehet mindenfele bizonygatni, hogy a zabigyerekének is vannak jogai... Aztán pislogjanak a nagyon okos anyádék is, amikor visszakapják a húgodat gyerekestől eltartásra. Mekkora egy korlátolt társaság...maradj távol tőlük!
Tesódnak a pasi a kisebbik baja. Valami mentális betegsége lehet, és a hüle életveretés ennek a következménye.
Ha nem kezelteti magát, nem kell ugrálnotok.
Nekem a pmd s ismerősöm volt ilyen fiatalkorában, mindig majd bele pusztult a bajai a, azonnal kellett a segítség, aztán két nap múlva mindennek az ellentettje lett.
Neked volt igazad, ha a nővéred ennyire butuska, akkor felnőttként viselje a következményeket.
Én a te helyedben nem foglalkoznék többet ezzel a szerető üggyel, ha szóba hozza, akkor megmondhatod neki, hogy elmondtad a véleményed már, nem akarsz ezzel foglalkozni.
Anyád meg még butább, hogyha bármilyen formában támogatja ezt a toxikus kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!