Mit tennèl ha megtudnád hogy a fiad egy idősebb, férjes nő szeretője?
Ráadásul el akarja venni a férjétől... Tudom, hogy az ilyen jellegű kérdésekre "Semmi közöd hozzá", "Az ő dolga"-típusú válaszok szoktak érkezni, de én féltem a fiamat. Ismerem valamennyire a házaspárt, a férj úgysem hagyná annyiban ha kitudódna. És a nő is elég hisztis természetű, ő is okozhat galibákat, és biztosan fog is ha valami nem úgy alakul ahogy ő akarja. Még az is lehet hogy csak bolondítja a fiam, és ha mégis kitudódik a dolog az ő nyakába varr mindent. Szóval eléggé aggaszt a helyzet, és fogalmam sincs hogy mit tehetnék. A fiammal nem lehet beszélni, tőle is a "ne avatkozz bele" válaszokat kapom, teljesen elvette az eszét a nő.
24/F, a nő 38.
Ahol jó házasságot ami hosszú életű lett és ezt látja a gyerek az vagy nagyon nehezen talál társat magának vagy idősebb korosztályból keres magának.Ha a fiadnak az idősebb hölgy lenne az első kapcsolata (szexként) akkor sokáig fog tartani. Kérdés az is,hogy a hölgy el akar válni a férjétől vagy csak szeretőként kell neki a fiad?
Nem látok kivetnivalót az életkor különbség miatt.Te tudod milyen intelligenciával rendelkezik a fiad.
Ha tiltod a kapcsolatukat az nem fog eredményre vezetni.
Milyen hatással van a hölgy a fiadra,ebből is lehet látni a szándékot.
Előttem már leírták beszélgess a hölggyel.
Szóval... először gratulálnék, majd töltenék neki egy whiskyt, és kifaggatnám. Mindenről, amit el mer/akar mondani nekem. És egyből megérteném, amikor azt mondaná, hogy "de apa, én nem tágítok!" ;) :)
Azért persze barátilag figyelmeztetném, hogy pengeélen táncol a férj miatt, de legyen okos.
f/47
Ha a fiad most nem lép,akkor a nõ bele fogja rángatni mindenbe.Hogyan lehet ennyi esze?
Viszont te mondd neki többször, hogy ébredjen fel, de csak halkan.Ha elfogadja elfogadja,hanem akkor számoljon a következményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!