Hogyan szakitottal a paroddal? Es mi volt az a pont hogy "ennyi nincs tovabb! " Az erdekelne, hogyan keszitetted elo az egesz szakitasi ceremoniat? Hogyan kezdtel neki, mit mondtal es hogyan birtad ki hogy ne lepj vissza?
Nálunk nem én szakítottam, hanem az exem. Mégis leírnám hogy történt intő példaként mit ne csinálj. Szóval: a pasi depresszióra hajlamos volt, amit én is tudtam, de persze naivan azt hittem mellettem megváltozik, ezért figyelmen kívül hagytam a jeleket. Egyszer nála aludtam, és fél órával azelőtt hogy dolgozni indultam volna, váratlanul közölte, hogy nem biztos, hogy folytatni akarja ezt a kapcsolatot. Én köpni- nyelni nem tudtam. Kért még egy hét gondolkodási időt, amit én hülye megadtam neki. Sírva mentem dolgozni. Egy hétig reménykedtem hátha mégsem, de kidobott. Ráadásul azzal indokolta, hogy ő még nem akart ilyen komoly kapcsolatot, ( nem volt szó házasságról meg ilyenekről, csak egy normális felnőtt kapcsolatot akartam volna)én azonban már az elején közöltem vele én komolyat akarok, de ő nem vette komolyan.
Én azt javaslom akkor tedd meg, ha már 100%-ig biztos vagy benne, hogy szakítani akarsz, és semikkppen se akkor mond ki mielőtt dolgozni megy, mert az nagyon szar.
akkor lett vége, mikor megjött az eszem.
Hazudozott össze-vissza. Ismerkedett a hátam mögött, többször rájöttem, aztán úgy fordította a dumát, hogy én vagyok az oka az egésznek. Mocsok féreg, én meg egy idióta mert mindent elhittem neki. 1 év alatt ha nem szakítottuk 20x, egyszer sem. Én mindig visszamentem hozzá.
Az tette be a kaput, mikor kibékülésként magához hívott, elmesélte hogy mennyire szerelmes egy lányba, találkozgatnak is, csak a csajnak van barátja, így nem járhatnak, viszont arra gondolt, mi találkozhatnánk alkalmanként egy kis szexre. És ezek után még volt pofája bevallani, hogy engem nem is szeretett soha, csak jó volt a szex, és elvolt velem még nem volt más.
Én hülye akkor otthagytam. Azóta nem láttam. De tudom, hogy egyszer még találkozunk és úgy bele rúgok majd az elfojtott sérelmeim miatt, hogy csak na....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!