Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szakitottal a paroddal?...

Hogyan szakitottal a paroddal? Es mi volt az a pont hogy "ennyi nincs tovabb! " Az erdekelne, hogyan keszitetted elo az egesz szakitasi ceremoniat? Hogyan kezdtel neki, mit mondtal es hogyan birtad ki hogy ne lepj vissza?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 16:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
Pedig igy hazudsz neki is és magdnak is,nem értem miért jobb ülni a kakiban...mint lehúzni és tovább lépni...Oknélkül nem szakítasz,minek vagy vele,szereted?Nem úgy tűnik,ha már most akadna helyette más...
2010. okt. 24. 21:48
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
egyszerűen nem jön, hogy a semmiből elő alljak a dologgal. Igen szeretem, de már nem vagyok szerelmes, 5 év után ez valamennyire természetes mondjuk. Én már egyre többet godnolok a családalapításra és több okból sem érzem úgy, hogy vele kéne. De nincs erőm szakítani...
2010. okt. 24. 22:04
 13/21 anonim ***** válasza:
37%
Akkor üljél még egy évig a kakiban,szülj egy babát is bele a pocsolya kapcsolatodba,mert az majd megoldja...Áááááá de inkább fogd magd állj oda hogy neked ez igy nem jó,vége,tovább lépsz,vagy fejedet a homoka dugod továbbra is és ültök a langyos szarban,vagy lépsz...
2010. okt. 24. 22:17
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
21:23, az neked nem elég ok a szakításra, hogy nem vagy boldog? Egyikőtöknek se tesz jót egy ilyen kapcsolat.
2010. okt. 24. 23:00
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Megtetszett más,és már nem szerettem. Odaálltam elé,és megmondtam hogy én már nem úgy nézek rá ahogy eddig,és nem szerettem vele lenni,semmi. Elfogadta.
2010. okt. 31. 17:14
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Ha már esetleg többször figyelmeztetted, akkor nem kell ehhez nagy ceremónia, kezdj el albérletet keresni (ha van hova menned, ezzel se kell foglalkozni), hívj egy ismerőst kocsival, aki segít elvinni a cuccodat, pakolj össze, amikor egyedül vagy, pasidnak mondd meg, hogy akkor viszlát, és menj. Legjobb, ha akkor szólsz, amikor már össze vagy pakolva, akkor nem lesz jelenet, meg "jajnemenj, megváltozok", meg egyéb ilyesmi, ami miatt szánalomból húznád még két hétig, mikorra is 'visszaváltozik'.
2010. okt. 31. 17:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 és fél évig voltam a párommal. Azért szakítottam vele mert nem volt hajlandó összeköltözni, összeházasodni, gyereket vállalni. Én akkor 23 ő pedig 28 volt. Ott telt be a pohár, amikor az apja felajánlott egy lakást, hogy költözzünk oda bebútorozva, meg minden szóval saját volt és csak a rezsit kellett volna fizetni. Ő ennyi idő után közölte, hogy nem akar (a pénz nem lett volna akadály bőven lett volna miből megélnünk). Felajánlottam, hogy menjünk ki Görögországba, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat (előtte már 2-szer voltunk) megkérdeztem tőle, hogy nem akar e elvenni, mert ha ő nem más szívesen megtenné. Nemet mondott. Én pedig szakítottam, megmondtam, hogy vége azt is hogy miért, de amúgy jól tudta, hogy miért is. Utólag visszagondolva nem kellett volna ennyit várni a szakítással. Azonnal szerelmes lettem egy magas jóképű katonába. szeptember 1-én összejöttünk szeptember 3-án megkérte a kezem. (Egy éven belül zajlott le minden) Szeptember 15-én bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőhöz, majd úgy döntöttünk, ha szeretne jönni a baba, mi nem tiltakozunk. Október 28-án tudtam meg, hogy akire mindig is vártam 9 hónap múlva megérkezik, november 8-án összeházasodtunk és július 4-én megszületett a kislányunk. A férjem mindenben kiáll értem, mellettem, csodálatos ember. Életem szerelme, a mindenem. A másik pasi még így 2 év után is epekedik utánam. Azt mondta az exem, hogy azt hitte csak viccelek, mikor azt mondtam, hogy szakítani fogok vele, ha nem vesz most már komolyan! Hát igen, én ilyen vicces lány vagyok!
2010. okt. 31. 19:55
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem én szakítottam, hanem az exem. Mégis leírnám hogy történt intő példaként mit ne csinálj. Szóval: a pasi depresszióra hajlamos volt, amit én is tudtam, de persze naivan azt hittem mellettem megváltozik, ezért figyelmen kívül hagytam a jeleket. Egyszer nála aludtam, és fél órával azelőtt hogy dolgozni indultam volna, váratlanul közölte, hogy nem biztos, hogy folytatni akarja ezt a kapcsolatot. Én köpni- nyelni nem tudtam. Kért még egy hét gondolkodási időt, amit én hülye megadtam neki. Sírva mentem dolgozni. Egy hétig reménykedtem hátha mégsem, de kidobott. Ráadásul azzal indokolta, hogy ő még nem akart ilyen komoly kapcsolatot, ( nem volt szó házasságról meg ilyenekről, csak egy normális felnőtt kapcsolatot akartam volna)én azonban már az elején közöltem vele én komolyat akarok, de ő nem vette komolyan.

Én azt javaslom akkor tedd meg, ha már 100%-ig biztos vagy benne, hogy szakítani akarsz, és semikkppen se akkor mond ki mielőtt dolgozni megy, mert az nagyon szar.

2010. okt. 31. 21:05
 19/21 anonim ***** válasza:
88%

akkor lett vége, mikor megjött az eszem.

Hazudozott össze-vissza. Ismerkedett a hátam mögött, többször rájöttem, aztán úgy fordította a dumát, hogy én vagyok az oka az egésznek. Mocsok féreg, én meg egy idióta mert mindent elhittem neki. 1 év alatt ha nem szakítottuk 20x, egyszer sem. Én mindig visszamentem hozzá.

Az tette be a kaput, mikor kibékülésként magához hívott, elmesélte hogy mennyire szerelmes egy lányba, találkozgatnak is, csak a csajnak van barátja, így nem járhatnak, viszont arra gondolt, mi találkozhatnánk alkalmanként egy kis szexre. És ezek után még volt pofája bevallani, hogy engem nem is szeretett soha, csak jó volt a szex, és elvolt velem még nem volt más.

Én hülye akkor otthagytam. Azóta nem láttam. De tudom, hogy egyszer még találkozunk és úgy bele rúgok majd az elfojtott sérelmeim miatt, hogy csak na....

2010. okt. 31. 21:19
 20/21 nagyviri ***** válasza:
89%
Akkor szakítottam az exvőlegényemmel, amikor rájöttem, hogy megcsalt. Minden hiszti és üvöltözés nélkül szép csendben a kezébe nyomtam a jegygyűrűmet, és csak annyit kérdeztem tóle, hogy tudja e miért. Tudta. Ezután fogtam a nálunk lévő cuccait, összecsomagoltam, és mehetett haza. Többször próbált utána visszakéredzkedni, de csak elég volt arra gondolnom, hogy mit tett, és már nem is akartam, hogy visszajöjjön. Mivel ezzel eljátszotta minden bizalmamat iránta, tudtam, hogy hiába szeretem, soha többet nem tudok benne megbízni. Bizalom nélkül pedig egy kapcsolat halott.
2010. okt. 31. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!