Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a 17 éves...

Mit csináljak a 17 éves lányommal? Teljesen kifordult magából, mindenért dühös itthon.

Figyelt kérdés
Idegbeteg már azt kell mondjam.. üvölt,csapkod, remeg.. Vigyem el orvoshoz? Nyugtató kell? Köszönöm a válaszokat.!
2010. okt. 23. 14:38
1 2
 11/19 nagyviri ***** válasza:
Ketten próbáljatok meg a férjeddel beszélni vele. Először azt tisztázzátok vele, hogy látjátok, hogy van valami problémája, és nem bántani akarjátok, hanem segíteni neki, és akárni is történt, attól még szeretitek. Mert ok nélkül nem viselkedik így senki. Mondd el neki, hogy nektek sem jó így ez a helyzet, és szeretnétek vele felnőtt módon megoldani a problémákat. Ha elmondja, hogy mi a baj, akkor már tudtok dönteni, hogy családi segítséggel megoldható e vagy szakember segítségét vegyétek igénybe. Ha semmilyen szinten nem akar veletek kommunikálni, akkor megpróbálhattok rákérdezni a legjobb barátnőjétől, hogy tud e valamit, de ezt csak végső megoldásként ajánlom, mert árulásnak veheti, ha a barátnő segít nektek.
2010. okt. 23. 16:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Valami oka csak van annak, hogy ilyen. Feszült, ideges a suli miatt? Magánéleti problémák? Vagy csak uralkodni akar felettetek? Mindig ilyen volt, vagy csak mostanában jött elő?
2010. okt. 23. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos nem 17 éves korban kell elkezdeni nevelni nyugtatóval,hideg vízzel...
2010. okt. 23. 16:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy nem mondott semmit, hiszen üvöltött.

Lehet, hogy csak így tudja elkezdeni. Mert fél.

Tudom, hogy nagyon nehéz, nagyon bántó lehet ahogy viselkedik, de nyeljétek le.

Mert így a bizalmába férkőzhettek, és talán elmondja, hogy mi bántja. Mert valami biztos van a viselkedése mögött.

Ez egy borzalmasan nehéz korszak a gyereknek. És nektek is. Tudom furcsán hangzik, de lehet, hogy pont ezzel a támadó, bántó viselkedéssel kér segítséget. Még mindig jobb, mintha már apátiában lenne.

De, kevés amit írtál, így én valójában találgatok.

2010. okt. 23. 16:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Én azt hallottam még, hogy az ilyen hisztis kiscsajoknak a dugás hiányzik nagyon.

Biztos nem túl népszerű az iskolában, azért is kis idegbeteg.

2010. okt. 24. 10:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Én lehet egy drog tesztet csináltatnék vele. Nem viccből írom, sajnos a tünetek arra is utalhatnak..
2010. okt. 24. 18:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem drogozik, csak nem szeret téged/ott élni. Velem is ez volt. Költözzön el a nagyszülőkhöz, másik szülőhöz (ha külön éltek), vagy albérletbe. Hidd el neki is segíteni fog, nekem is segített. Jobb lesz mindkettőtöknek, egy kis nyugalom és béke.
2010. okt. 25. 03:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen "üvöltések,mindenért dühöngtem azért volt,mert akkor vesztettem el a barátomat,drogoztam,ittam is közbe!!Már a sír szélén álltam és a nagymamám ébresztett rá arra hogy milyen fontos az élet!!Nekem is 17 évesen voltak ezek a dolgaim,most 21 vagyok!!
2011. dec. 14. 16:03
 19/19 Brthpt válasza:
Kretén csaj lehet. Milyen rossz olvasni, hogy mennyi bolond van itt. 17 évesen csak üvölt? Komolyan? A 3.pofon után nem üvöltene. El szeretne költözni? Nem jó neki? Mi nem jó? Lehet egyébként a kérdező meg elfelejti elmondani hogy alkoholidta. De ennek ellenére én azt mondom hogy a csaj terhes :-O
2015. szept. 6. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!