S o S dac korszak? 2 évesem mintha kifordult volna önmagából. Mindenért hisztizik és ordít már kikészít.
Akkor tarts ki, mert egy év még visszavan...:.))
Nekem is mindenki azt mondta, 3 éves kora körül növi ki, lányom 2 és 3/4 éves, még bőven dacos...
El kell, hogy szomorítsam az első válaszolót. Nem növi ki 3 éves korára, legfeljebb máshogy, vagy másért csinálja.
Amúgy ez iszonyat nehéz. Sajnos nem tudok segíteni. Neked kell rájönni, miért csinálja (lehet, hogy rosszul érinti, hogy nem tudja elmondani és ha nem tartod jogosnak, akkor hagyd magára. Az apróságokon pedig tegyétek túl magatokat.
Szia!
Az én lányom 21 hónapos, már nagyjából beszél, el tudja mondani mit akar. de, most ő is rákezdett az értelmetlen hisztire... bent ült a kádban, mindenféle játékot kért, mindent odaadtam, egyszer csak elkezdett olyanért ordítani, amit már megkapott, hiába mondtam, hogy ott van, mutattam, csak ordított, belefejelt a vízbe, ekkor fogtam kivettem, na itt még durvább ordítás következett,majd fél óra ordítás és kínlódás, h pancsi vagy nem pancsi, mert ő pancsi, tenném vissza, csimpaszkodik, "nem nincs pancsi". végülis 1 óra hiszti után nyugodott meg, mikor is kitalálta, hogy ő enne... meg azt is, hogy mit, megkapta és elmaradt. de még az apja sem tudta megnyugtatni, pedig az eddig minden esetben működött... fúúúú, szerintem vagy 5 évet öregedtem azalatt az óra alatt, és hol van még a vége...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!