Mi a különbség a között ha a testvéred a legjobb a barátod vagy valaki aki nem rokon? Melyik áll közelebb?
Figyelt kérdés
jan. 19. 17:28
1/6 anonim válasza:
A legjobb barátom áll hozzám a legközelebb. Azt lényegtelen, hoyg testvér. rokon vagy nem családtag.
Attól, hogy valaki rokon, még nem áll közel hozzám, csak véletlen, hogy van köztünk kapcsolat.
A barátomat/barátaimat én választom, ök olyan emberek, akikkel van sok közös dolog, ez sokkal többet számít, mind az, hogy valakivel véletlen vannak közös ösök.
2/6 anonim válasza:
Barátság feltétele az, hogy alapból meglegyen egy oda-vissza kötődés, tehát olyankor biztos jó a kapcsolat a két fél között, míg ugye azt, hogy ki a testvére nem választja az ember.
3/6 anonim válasza:
A legjobb barátommal rengetegszer összejárunk bulizni. Egymás gyerekeinek a ketesztszülei vagyunk. A testvéremmel meg évente egyszer találkozom.
A rokonság nem jelenti azt hogy tartani is kell a kapcsolatot.
4/6 anonim válasza:
Ha a testvér, akkor sokkal több a közös emlék, meg esetleg a közös probléma (problémás szülők, szülő halála stb)
5/6 lewega válasza:
Szerintem szerencsés ember az, akinek a testvére a legjobb barátja!
6/6 anonim válasza:
Nekem három közeli barátom van, egyik a testvérem... Semmi különbség nincs, néha hálát afok az égnek, hogy a szar gyerekkorom mellé ilyen jó testvért adott, és ennyi. Nem kezelem máshogy, mert a testvérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!