Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy van egy párom aki hamarosan tölti a 18.Életévét(én is most töltöttem nemrég) össze szeretnénk költözni viszont,az apja eléggé szigorú,és nem engedi elköltözni éretségi előtt.van beleszólása ha betöltötte a 18at?
Nincs beleszólása, és csak az #1-es válaszolóval értek egyet, mert ő írta le konkrétan, hogy: "Nincs". Ennyi, és ezt nem kell tovább ragozni, a kérdező nem kért hozzá véleményt, hogy jó döntés-e, nem jó, csak ennyit.
Véleménye mindenkinek lehet, csak olyan mint a lábszag, senki nem kíváncsi rá a sajátján kívül.
Nincs joga, de a csajnak sincs joga visszamenni, ha nem tudtok egyedül megélni.
Mert gondolom felnőttként nem a te szüleidhez mennétek hanem dolgoznátok, fizetnétek az albérletet és eltartanátok magatok
Köszönöm a válaszokat, első sorban az aggódókat megnyugtatnám
Én végeztem más az iskolával, szakmám van dolgozok, mellette esti tagozaton készülök érettségire, a párom sem tervezi otthagyni az islolát, nem is engedném neki. Viszont lenne még egy kérdésem ezzel kapcsolatosan,
Mivel nem egyezik bele a költözésébe, az eddig meglévő dolgait az Apja visszakövetelheti? Telefon, ruhák stb. A fontosabb iratok nála vannak, személyi,diák, stb. De a születési anyakönyvi kivonat, az ott van nála. Későbbi esedékes házasságkötéshez az kelleni fog, azt ilyen esetben oda kell adnia?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!