Én vagyok fura?

Figyelt kérdés

Én úgy nőttem fel, hogy nálunk ha a családban valaki elment valahova, akkor szoktuk mondani a többieknek, nagyjából hova megyünk, ha tudtuk, mikor jövünk kb, akkor azt is. Pl.elmentem a Józsiékhoz/a boltba/kerülni egyet a városban, találkozni valakivel(nem feltétlenül mondtuk el, kivel), stb, 2-3 óra múlva vagy jövök. Amikor felnőttként is laktam otthon, akkor is.

A páromnak már mondtam, hogy nálunk ez volt a szokás. Nekem fura, hogy csak úgy elmegy és nem mondja meg, hova. Vagy azt mondja, elmegyek erre-arra, vagyis igazából nem mond semmit. Nem bizalmatlanságból és nem azért mert minden lépését ellenőrizni akarom! Nyilván ha azt mondja, elmegy a testvéréhez, akkor nem fogom leellenőrizni, hogy tényleg oda ment-e, vagy hogy csak oda, ment vagy utána még beugrott mondjuk egy ismerőshöz meg a boltba is.

Tegnap pl.el kellett mennem, mondtam hogy x-nél leszek. Mire hazaértem, ő is elment itthonról, fogalmam sincs, hova. Nem értem miért nem lehet azt mondani, hogy figyelj, délután el kell mennem, vagy lehet hogy elmegyek x helyre.

Én vagyok a fura, hogy zavar ez?

jan. 6. 17:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Az én férjem is ilyen, bár már sokat változott az évek alatt. Attól még van olyan, hogy elmegy, nem mondja hova, aztán egyszer csak ír, hogy már hazafelé tart. Azért akaszt ki ezzel, mert nyáron volt olyan, hogy mondta, hogy elmegy a szomszéd sráchoz valamit megszerelni, ami mondjuk egy órás munka, még ha marad is beszélgetni, gondoltam, hogy 2 órán belül otthon lesz, aztán este tízig se a telefont nem vette fel, se online nem volt, majd szólt, hogy még ide oda elment, de a lényeg, hogy most a vontatót várja, mert két falu között összetörte a kocsit. Ha baja esik, várhatom, mert azt se tudom, merre indult.
jan. 6. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Jó, hát Te se mondd el legközelebb, ha órákra eltűnsz. Nézzük a reakciót.
jan. 6. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a normális.

Ő a sunyi.

Mi az, hogy lelépek egy közös élettérből és a másik azt sem tudja meddig?

jan. 6. 20:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Még a macskám is megmondja, hova megy, ez a alap. Nem te vagy a fura.
jan. 6. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van a gond.
jan. 7. 00:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg tök ALAP, hogyha együttélek valakivel, legyek 16 vagy 26 éves, elmondom, merre indulok.

Nem azért, mert "elszámoltat" a másik, hanem hogy tudja, hol keressen, amennyiben még másfél óra múlva sem érek haza egy alapvetően húszpercet igénybe vevő bevásárlásból.

De vannak, akik izmoznak, egóznak, ő felnőtt - de értelmileg egy lázadozó kamasz szintjén van.

Nekem apám volt ilyen, a falnak mentem ettől, főleg miután ketten maradtunk. Otthon van - azután egyszer csak már nincs otthon, és azt sem tudom, hová ment, mikorra ér vissza.

Oké, hogy ő felnőtt, én kamasz, de teljesen elvárható, hogy legalább egy cetlit hagyjon.

jan. 8. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!