Én vagyok fura?
Én úgy nőttem fel, hogy nálunk ha a családban valaki elment valahova, akkor szoktuk mondani a többieknek, nagyjából hova megyünk, ha tudtuk, mikor jövünk kb, akkor azt is. Pl.elmentem a Józsiékhoz/a boltba/kerülni egyet a városban, találkozni valakivel(nem feltétlenül mondtuk el, kivel), stb, 2-3 óra múlva vagy jövök. Amikor felnőttként is laktam otthon, akkor is.
A páromnak már mondtam, hogy nálunk ez volt a szokás. Nekem fura, hogy csak úgy elmegy és nem mondja meg, hova. Vagy azt mondja, elmegyek erre-arra, vagyis igazából nem mond semmit. Nem bizalmatlanságból és nem azért mert minden lépését ellenőrizni akarom! Nyilván ha azt mondja, elmegy a testvéréhez, akkor nem fogom leellenőrizni, hogy tényleg oda ment-e, vagy hogy csak oda, ment vagy utána még beugrott mondjuk egy ismerőshöz meg a boltba is.
Tegnap pl.el kellett mennem, mondtam hogy x-nél leszek. Mire hazaértem, ő is elment itthonról, fogalmam sincs, hova. Nem értem miért nem lehet azt mondani, hogy figyelj, délután el kell mennem, vagy lehet hogy elmegyek x helyre.
Én vagyok a fura, hogy zavar ez?
Nálunk is ilyenkor: cetli az asztalon.
Azt hiszem a párod szüleit vagy egyáltalán nem érdekelte, mit csinál a házastársuk, gyerekük. Vagy pont túlféltették.
Első esetben nem érti mi a gond, a másodikban direkt dacból csinálja.
Köszi a válaszokat, már nem tudtam eldönteni, hogy én túlzom el, hogy szeretném kb tudni, merre jár. Ma elmentem tesómékhoz, mondtam hogy négy körül itthon leszek. Aztán írt egy smst (legalább), hogy elment itthonról. De semmi, hogy hova, vagy kb. mikor jön.
Én maradéktalanul megbízom benne (míg esetleg nem ad rá okot, hogy ne tegyem), de ez akkor sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!