Miért van az, hogy a családban a férfiak elsőbbséget élveznek? 17/L
Figyelt kérdés
Nagyanyám isteníti a bátyámat, és kedvébe jár nevelőapámnak. Mikor át megyünk hozzá, mindig körbeugrálja bátyámat, nekem is ki kell őt szolgálnom, le kell mennem a boltba, hogy megvegyem a hozzávalókat, amiket a bátyámnak akar sütni meg főzni. Engek semmibe vesz, mintha csak szolga lennék. Ha veszekszünk a bátyámmal, nagyanyám mindig rám szól, hogy fejezzem be, ne beszéljek neki vissza stb. Ha bátyám csúnyán beszél nagyimmal, nem történik semmi, de ha én szólok vissza, hogy megvédjem magam, akkor megsértődik és nem szól hozzám, meg átkoz.2023. dec. 27. 14:51
21/27 anonim válasza:
Idővel csak kikopik ez a szokás.
22/27 gabor49 válasza:
ne csináld mond azt hogy nem vagy cseléd
23/27 Istvan485 válasza:
Nagyon szeretnek foglalkozni a lányokal de tiltják tőlem!!!
24/27 anonim válasza:
Alkut kötött a c-kkel. Önbol ugy is kiborg lesz,mert most ....
25/27 anonim válasza:
Úristen az élet nagy problémája xd Én meg megkapom fiúként hogy bizonyos munkákat meg kell csináljak mert férfi munka.(annak ellenére hogy nem vagyok erősebb mint egy átlagos nő xd) Mindig megkaptam azt is hogy viselkedjek férfiként. Szerintem ha a nagymamám meghallaná hogy randin a barátnőm fizeti a saját kajáját nyakon is vágna.
Egyébként meg a veszekedéshez visszatérve, szerintem ilyen korban már tényleg érvényesül az a mondás hogy okos enged szamár szenved. 17 évesen nem tudod elengedni a napi szarokat és mindenbe bele állsz (akár nagyid akár bátyád tökmindegy) akkor csak saját magad keseríted meg.
26/27 anonim válasza:
nálunk is úgy van, hogy a 2 bátyámnak mindent lehet, nekem mint hugicának kb semmit. kislány koromban rengeteget voltam a bátyáimra bízva, mert apuék sokat dolgoztak. sajnos egy szobában is laktam mindkettővel, aztán mikor a nagypapa meghalt akkor az ő szobáját persze nem én , hanem a nagyobbik bátyám kapta meg, én meg maradtam kisebbik bátyussal. ez akkor még nagyobb gond lett, mikor úgymond nagylány lettem (szerettem volna elvonulni kicsit nyugiba, mert mindig fájt a pocim, de így nem tudtam sajnos). állandóan szekáltak piszkáltak, csicskáztattak és volt hogy bunyóztak is velem (persze mindig ők győztek).mindig szívtam velük.
27/27 anonim válasza:
Szerintem rengeteg helyen így van, hogy a férfiak előnyt élveznek. Végül is a férfi az erős családfő akik közül sokan azt hiszik nélkülük nem lehet teljes egy nő. Szívás ez nekünk nőknek, de ez van. A családomban is így van és a pasim is abszolút ilyen. Folyton kritizál felügyel, a pénzemet is Ő kezeli és nem lehet egy szavam se soha. Beletörődtem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!