Kinek van elsőbbsége az alábbi helyzetben?
Ezzel a képpel még nem találkoztam és most teljesen meg vagyok zavarodva. Eddig teljesen meg voltam róla győződve, hogy a képes feladatok jól mennek.
Valaki elmagyarázná miért ez a helyes sorrend?
Nem jobbkéz szabály van érvényben? Jobbkéz szabály érvényében Ön-A-B lenne a helyes válasz?
Kinek ki jön jobbról?Hát a B-nek az A.
A elhalad,utána B jön,mert ő jön egyenesen.
végül Ön jön.
Nem a képes feladatok megoldásait kellene bemagolni, hanem értelmezni tudni a szabályokat...
Pláne C+E kategóriánál, amikor elvileg már van érvényes B és C jogosítványod.
Ez egy "jobbkezes kereszteződés"
Mivel te balra akarsz kanyarodni, ezért a szemből érkezőt el kell engedned. Ez egyértelmű kellene legyen. A szemből érkező pedig jobbkéz szabály lévén elsőbbséget ad a motorosnak
Teljesen mindegy, hogy láttad-e már ezt a képest vagy sem, ha ismered a szabályt, akkor fel kéne tudnod ismerni a képen látható szituációt.
Látom a képen a CE kategóriás feliratot, tehát már kéne lennie egy B, illetve C kategóriádnak. Ott tuti biztos, hogy volt hasonló kép, illetve ott már tanultad a jobb kéz szabályt. Tehát ezt már reflexből kéne tudni.
#7: Pont ezzel bizonyítod, hogy magolsz. Nem láttad a képet és nem tudtad megoldani a feladatot. Tehát nem tudod a gyakorlatban értelmezni és alkalmazni a szabályokat. Hanem begyakorolt szituácikra tudod csak megjegyezni a helyes választ.
Vissza kellene lépni egyet és megtanulni a szabályokat, majd utána menni a képes feladatokra újra és megtanulni az alkalmazást is
Így van, CE kategória. Eddig ezeket a képes feladatokat a kisujjamból kiráztam, de most így a vizsga előtt két nappal teljesen megzavarodtam..
Számítottam is rá, hogyha kirakom mindenki oltani fog.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!