Kinek van elsőbbsége az alábbi helyzetben?
Figyelt kérdés
Ezzel a képpel még nem találkoztam és most teljesen meg vagyok zavarodva. Eddig teljesen meg voltam róla győződve, hogy a képes feladatok jól mennek.
Valaki elmagyarázná miért ez a helyes sorrend?
Nem jobbkéz szabály van érvényben? Jobbkéz szabály érvényében Ön-A-B lenne a helyes válasz?
2023. dec. 3. 13:25
11/17 anonim válasza:
Persze, hogy oldani fog mindenki, amikor személyautóval sem lehetne biztonsággal az utakra engedni, nemhogy mással
13/17 anonim válasza:
Eddig a profi sofőrökben, kamionosokban megbíztam a forgalomban. A kérdésed után revideálom ezt az álláspontomat.
14/17 A kérdező kommentje:
11# Nagyon sok olyan van aki nincs tisztában a szabályokkal és úgy vezet. Magam nem tartom ezek közé. Nagyon sokan megbuknának egy egyszerű teszten aki minden nap közlekedik.
2023. dec. 3. 14:02
15/17 A kérdező kommentje:
13# Nem sok kamionost ismerhetsz. :D
2023. dec. 3. 14:03
16/17 anonim válasza:
#14: Tök valid gondokodásmód, nem tudok személyautót vezetni, akkor irány 40t, mert más se tud, majd csak szerencsém lesz, és nem egy másik olyannal találkozom, aki nem ismeri a szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!