Szerintetek egy másfél éves kapcsolatban,30-hoz közeli párnál milyen gyakran normális, ha a pasi eljár hétvégenként sörözni a haverokkal?
Komolyan az a normális ha van család a pasi még jár sörözgetni??! Ez komoly?! Nekünk 2 gyerekünk van, közös baráti társaság, van aki(k) általam van aki(k) a férjem által. Ha a gyerekre tudnak vigyázni akkor megyünk együtt csúszdaparkba, kenuzni, korcsolyázni...stb. Mielőtt még ketten voltunk akkor állandóan kirándultunk, szórakoztunk, gokartoztunk ilyenek. A barátokkal összejárunk, olyankor aki tud iszogat (pl. van ki vezessen helyette), ha gyerekes barátok jönnek akkor babaparty van. ÉS... egyikőnk sem megy a másik nélkül sehova. Persze mivel én itthon vagyok a gyerekekkel egyedül volt, hogy a barátnőmhöz átruccantam, vagy járunk játszóházba, de alig várom, hogy a férjem is velünk jöjjön. Más szerint meg normális ez a külön megyünk ide oda. 8 éve vagyunk együtt, de élvezzük egymás társaságát. Mondjuk szinte mindig én találok ki programot és akkor megyünk, mert ugyan olyan menőkés mint én. Hétvégén pl. korizni akarunk menni. Gyerekek mamához vagy 2-3 órára mi meg végre halljuk saját/egymás gondolatait.
Szerintem ez a normális!!!
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!