Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy másfél éves...

Szerintetek egy másfél éves kapcsolatban,30-hoz közeli párnál milyen gyakran normális, ha a pasi eljár hétvégenként sörözni a haverokkal?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 09:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 éves kapcsolatom van, 1 éve házasok vagyunk. Hetente 3-szor hódolok a hobbimnak. A párom bíztat, hogy csináljam, és neki is van saját programja, saját élete.

Attól, hogy valakinek a társa vagy, nem lesz a tulajdonod. Keress magadnak te is valami értelmes elfoglaltságot, barátnőzz, menj moziba.

Ha vannak külön élményeitek is, az csak javítja a kapcsolatot. Ha duzzogsz és "nem esik jól", lehet, hogy rossz érzést kelt a barátodban, az is lehet, hogy ideig-óráig működik, de senki nem szeret állandó lelkiismer-furdalással élni, sem úgy, hogy korlátozzák (az együttélés nem erről szól!!!).

Úgyhogy nem hinném, hogy a párodban van a bibi.

(Ha s*gg részegre issza magát minden alkalommal, akkor viszont menekülj, míg nem késő.)

2010. okt. 22. 09:46
 12/33 anonim ***** válasza:
93%

Egy pár legtöbbet egymással van, ez természetes.

Ám az is természetes, hogy az egy pár az két külön ember, akiknek a másik nélkül is van életük. Ez nem korlátozódik a munkahelyre. Lehetnek külön szórakozásaik, külön társaságuk, ettől még nem lesznek kevésbé pár. Persze lehetnek közösek is, hiszen valami közös biztosan van bennük, ha egy pár lettek.

Ez egy érzékeny egyensúlyi helyzet. Én semmi kivetnivalót nem látok abban, ha akár a férfi, akár a nő eljárnak a másik nélkül is társaságba. Nincsenek összenőve, nem társfüggők. A szememben ez ennyit jelent. Külön jó, ha a nő nőtársaságban érzi jól magát a férfi pedig férfiak között. Ez így teljesen egészséges.

Ami nem teljesen jó, az az alkohol. Ennek a mértéke, gyakorisága, a tőle való függőség határozza meg nekem, hogy végső soron tetszik-e ez a viselkedés vagy sem? Ha ez olyan mértékben rendszeres, hogy az illető nem tud nélküle élni, boldogtalan, rá van szorulva, akkor nem tetszik. Ha a társaságban esténként lecsúszik 1-2 pohár, az szerintem nem gond. Focizhatnának is, bár a szomszédom pont nem rég sérült le, a foci veszélyes sport. Az ejtőernyőzésről nem is beszélve. (A férfiaknak, mióta nem vadásznak mamutokra másképp kell beszerezni a tesztoszteron és adrenalin adagjukat. Amelyik semmilyen úton nem szerzi be, az eltunyul.) :)

Tehát társaság igen, alkoholizmus nem.

2010. okt. 22. 09:47
 13/33 A kérdező kommentje:
A sörözés mellett heti 3 alkalommal jár edzeni. Szintén privát program...
2010. okt. 22. 09:53
 14/33 anonim ***** válasza:
az osszes ferfi neveben bocsanatot kerek h legalabb 1 orat tudunk nelkuletek szorakozni s ti neketek nokul nem tetszik
2010. okt. 22. 09:58
 15/33 anonim ***** válasza:
76%
Miért van olyan érzésem, hogy férfi a moderátor? Nézzétek csak meg mire adott 100 %-ot!
2010. okt. 22. 10:04
 16/33 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, a pasiknak mindent szabad, a nő meg tűrjön, várjon, hátha jobb lesz!
2010. okt. 22. 10:05
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Ja,azt először nem írtad,hogy plusz még 3x edz is..

Így már más a leányzó fekvése,heti 5 alkalom valóban soknak tűnik...

Nosza beszélj vele..mond el a gondolataidat...de ne alkudj meg szó nélkül,ha valami nem tetszik a kapcsolatban.Az idő meg majd eldönti,hogy ez merre felé viszi a kapcsolatot...

2010. okt. 22. 10:13
 18/33 A kérdező kommentje:
Hiába mondom el, hogy mi nem tetszik, mindig vannak ellenérvei. Megsértődik, ha valami nem úgy alakul, ahogy az neki tetszik, vagy ahogy eltervezte. Lassan már a "kuss a nevem" szitu áll fenn nálunk, mert ha bármit is mondok, akkor kiakad.
2010. okt. 22. 10:18
 19/33 anonim ***** válasza:
Én 28 éves vagyok. Soha nem iszom sört. Van egy 25 éves élettársam. Szeretem őt, nincs megtiltva neki, h akkor találkozzon a barátnőivel,barátaival, amikor csak szeretne, vagy ideje van rá. Ennek ellenére ő is inkább otthon van a gyerekkel. Én nem vagyok mindig velük, heti 1-2 estét a barátaimmal, heti 1-2 estét a 18 éves barátnőmmel töltök. Az utóbbiról a párom természetesen nem tud. Szóval azt gondolom, hogy lehetne rosszabb is a helyzeted.
2010. okt. 22. 10:38
 20/33 anonim ***** válasza:

Ha meg hiába mondod,akkor valóban csak attól függ a kapcsolat hogy mikor unod meg végre..

Lehet,hogy már most is kár rá vesztegetni az idődet...

Kezd el célozgatni neki, arról,hogy "tartani kellene egy kis szünetet" a kapcsolatunkban.

Mostantól fogva vedd félvállról,hogy hova megy mit csinál,csinálj te is magadnak programot.Semmi értelme otthon ülnöd,hazavárnod,és a kapcsolatért aggódnod.

És majd az idő eldönti,hogy mi lesz a vége..

Tudod van olyan kapcsolat amit nem tud a két fél működtetni még akkor sem,ha MINDKETTEN nagyon akarják...

2010. okt. 22. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!