Tee gondozod, cserébe nem hagyna rád semmit? Hogyan állnál hozzá?
Figyelt kérdés
Nagymamáról van szó. 80 éves, most már rendszeresen vannak eü. problémái, rosszullétek, bárhová megy, neked vele kell menni mert semmit nem tud már egyedül intézni. Kiemelkedő kommunikáció képességekkel rendelkezik, mindenki egy tündéri embernek ismeri. Csak mi tudjuk, hogy egy állat a négy fal között. Lényeg, hogy mi vagyunk ott mellette, segítjük, cserébe állandóan kiabál velünk és azt mondja, hogy az örökséget sem mi kapjuk.2023. dec. 23. 09:30
21/27 anonim válasza:
Amikor találkozik "azétr szültem, hogy öregkoromra ellásson" és "azért nézek rá, hogy rámhagyja a pénzét" taálkozik. Lassan MCU universe is csinál belőle egy szuperhősfilmet
22/27 anonim válasza:
16, nekem semmi problémám nincs azzal, hogy te másik szinten tartasz az életedben és máshogy látod.
23/27 anonim válasza:
Én nem gondoznám, gondozza a gömbvillám.
25/27 anonim válasza:
#16 Az teljesen más dolog, ha demens. Eleve máshogy kell hozzájuk állni. De ha szellemileg teljesen ép, akkor nem nagyon van mentsége a néninek, talán az, hogy idős és beteg. Az én anyukám demens volt, és én ápoltam szinte a haláláig. Rettenetes időszak volt. De utána mégrosszabb, mikor meghalt, csak teljesen máshogy. 2 év elteltével is nagyon hiányzik, pedig nem kevés rossz pillanatot/percet okozott nekem. De fura, hogy a vele/miatta megélt rossz dolgok szinte kitörlődtek, és többnyire a jó dolgokra emlékszem vele kapcsolatban.
27/27 anonim válasza:
25
Van olyan szerinted idős korban, hogy szellemileg teljesen ép?
Az öregedés bizony a leépülésről szól. Kinél milyen módon. Az agy is a test része, pusztulnak az agysejtek, és bizony mindenki csinál "furcsa" dolgokat olyankor. Te is fogsz, meg én is.
Itt a kérdéses esetben is csak időnként, bizonyos helyzetekben tud reálisan gondolkodni a mama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!