Miért nem gondolkoznak a párok gyerekvállalás előtt?
Kedves Kerdezo!
A kerdesedre majd akkor kapsz valaszt, mikor te is szulo leszel. Mint minden mashoz is az eletben, nem ugy kell hozzaallni a terhesseghez, hogy valami rosszul fog menni, mert ezzel az erovel ne vallaljunk gyereket egyaltalan. De persze, hogy faj egy szulonek, ha azt latja, hogy a gyereke pl. keptelen lesz egesz eleteben ellatni magat, hogy sosem fog tudni teljes erteku eletet elni. Hogyne fajna! Ez nem sirankozas. Az a gyerek NEM tud boldog lenni. Epp ez a lenyeg. Hogy legyen boldog a szulo, ha a fogyatekos gyereke sosem lesz boldog es valoszinuleg egy otthonba kerul, mikor a szulo mar nem lesz?
Az pedig, hogy valaki meleg, mas tema szerintem. Nekem egyik kozeli rokonom meleg, 20 eves koraban mondta el a csaladnak. Szerintem akkor is bevallaltak volna a szulok, mert jo ember. Igaz, nehezebb dolga van, hisz diszkriminaljak, ha kitudodik es ez rosszul esik egy szulonek. Nem tudom, hogy ezen mi lenne a rinyalas.
Nyilvan mindenki egeszseges gyereket akar es ez nem azt jelenti, hogy a serult gyereket nem fogjak szeretni, mert valoszinuleg a betegsege altal meg inkabb kozelebb fog allni a szulohoz, hisz neki kell folyamatosan ellatni, de persze, hogy rossz a szulonek azt latni, hogy a gyereke szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!