Nagyon gazdag cigányoknál a nőknem ugyan úgy mosni, főzni, takarítani kell?
Udvarol nekem egy fiú, nagyon gazdag romák az utcánkban laknak. Csak el borzaszt hogy náluk a nők főznek,mosnak, takarítanak.
Meg adta a facebookját és láttam hogy jó nagy a család, jóban vannak a menyekkel meg mindeki mindenkivel. Minden hónapba járnak nyaralni. Viszont ezeknél a gazdag romáknál nem bejáró nő jár? Vagy ilyesmi? Mert ugye a magyaroknál általában igen.
A szüleim nagyon ellenzik de jó képű a srác. Elég jól néz ki a családja is nem azok az elhízott cigányok hanem inkább ilyen modernebbek vagy hogy mondjam jól szituáltak. Oláh cigányok de nem olyanok mint pl a kis grofóék. Olyanok mint pl a Gáspár Győzőék. Tehát nem ezek az elhízottak.
A kérdésem nem rasszizmusból írtam ki csak nem tudom mit csináljak.
Ha Gáspár Győző az ideál neked, akkor próbáld ki minden következményével együtt. De utána ne ríjjál ha kiderül, hogy csak látszólag olyan nagy a tökéletesség náluk. A stílusod alapján egyébként odaillő vagy közéjük.
A szüleid viszont okosak. Lesz még elég bajuk veled, főleg ha odacsődíted a min. 40 fős társaságot a nyakukba. Hallgathatják, szagolhatják őket. Meg az ízléstelen, harsány parfümöket is, amik jellemzőek rájuk.
68
Mert mit csinálsz? Egész nap itt vagy, és màs hülye kérdéseket van időd feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!