Nagyon gazdag cigányoknál a nőknem ugyan úgy mosni, főzni, takarítani kell?
Udvarol nekem egy fiú, nagyon gazdag romák az utcánkban laknak. Csak el borzaszt hogy náluk a nők főznek,mosnak, takarítanak.
Meg adta a facebookját és láttam hogy jó nagy a család, jóban vannak a menyekkel meg mindeki mindenkivel. Minden hónapba járnak nyaralni. Viszont ezeknél a gazdag romáknál nem bejáró nő jár? Vagy ilyesmi? Mert ugye a magyaroknál általában igen.
A szüleim nagyon ellenzik de jó képű a srác. Elég jól néz ki a családja is nem azok az elhízott cigányok hanem inkább ilyen modernebbek vagy hogy mondjam jól szituáltak. Oláh cigányok de nem olyanok mint pl a kis grofóék. Olyanok mint pl a Gáspár Győzőék. Tehát nem ezek az elhízottak.
A kérdésem nem rasszizmusból írtam ki csak nem tudom mit csináljak.
Pár évvel ezelőtt dolgoztam egy cukrászdában,és büfében. Oda járt egy roma család,akik a szomszédaim voltak. Ha nem hallottam volna naponta a sikolyokat,ha a rendőrség nem úgy jött volna minden héten,mintha haza menne,eskü azt mondtam volna,hogy végre egy normális család. Kívülre annyira mutatták a szépet. Az asszony nem dolgozott,gyereknevelés,takarítás,főzés volt a feladata.
Van egy másik sztori is. Na abba már beleszóltam,mert a lányomról volt szó. Megismerkedett egy roma sráccal. Nem vagyok fajgyűlölő,így hagytam,mert mindig olyan boldogan jött haza. Kapott kisebb ajándékokat is,helyes srác volt,tehát nem volt okom lebeszélni róla. Aztán a nyáron elmentünk termálba. Jött a lányom is. És nem fürdőruhát vett fel,hanem bicikli nadrágot. Először azt hittem meg van neki,és nem akart bugyiban lenni. Rákérdeztem,és azt felelte,hogy nem,csak a párja családjában a nők nem vehetnek fel gürdőbugyit. Na akkor mondtam neki,hogy vagy most ott hagyod,vagy amíg vele leszel,addig mindenben irányítani fognak. Otthagyta,és meg is köszönte nekem. Azóta sincs gond a választottjaival.
Távolabbi rokonságban a srác feleségül vett egy diplomás cigánylányt. A szülés után valahogy úgy alakult, hogy a nő megbolondult, folyamatosan fizikálisan is bántalmazta a férjét, gyanúsítgatta, bement a munkahelyre és neki támadt a munkatársainak. A srác sokat dolgozik, hogy a lakáshitelt meg a rezsit fizetni tudják.
Most válnak, de továbbra is el van menve az esze. Röviden annyit akar, hogy tartsa el a férje, bármi történjen. A srác meg azt kérdezgeti, hogy miért nem szóltak neki, hogy cigánylánnyal ne foglalkozzon. Mondták neki egy párszor az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!