Nagyon gazdag cigányoknál a nőknem ugyan úgy mosni, főzni, takarítani kell?
Udvarol nekem egy fiú, nagyon gazdag romák az utcánkban laknak. Csak el borzaszt hogy náluk a nők főznek,mosnak, takarítanak.
Meg adta a facebookját és láttam hogy jó nagy a család, jóban vannak a menyekkel meg mindeki mindenkivel. Minden hónapba járnak nyaralni. Viszont ezeknél a gazdag romáknál nem bejáró nő jár? Vagy ilyesmi? Mert ugye a magyaroknál általában igen.
A szüleim nagyon ellenzik de jó képű a srác. Elég jól néz ki a családja is nem azok az elhízott cigányok hanem inkább ilyen modernebbek vagy hogy mondjam jól szituáltak. Oláh cigányok de nem olyanok mint pl a kis grofóék. Olyanok mint pl a Gáspár Győzőék. Tehát nem ezek az elhízottak.
A kérdésem nem rasszizmusból írtam ki csak nem tudom mit csináljak.
Nekem munkatársam származik gazdag családból, bár, hogy miből lett pénzük, az számomra kérdéses, mert amit ő mond, azzal nem lehet meggazdagodni, de lelke rajta :D
Náluk az anyja intéz mindent. A gyerekek közel a negyvenhez is otthon laknak, ráadásul az unokák is és az anyja nyakába szakad minden... Főzés, mosás, takarítás (minden szobában!!!), unokák orvoshoz vitele, még abban az esetben is, ha azoknak a szülei otthon vannak, mert így szokás. Az, hogy ezért cserébe milyen hangnemben beszélnek vele, inkább hagyjuk is... Egyszer volt szerencsém hallani, ahogy telefonban adta a nő a feladatokat az anyjának és ha valamire nemet mondott, mert nem fért volna bele a napjába vagy éppen fodrászhoz volt időpontja és nem akarta lemondani, a lány mocskolni kezdte, mert kinek akar férjes asszonyként annyira tetszeni? Hozzátenném, a csaj a délutánokat szoliban, műkörmösnél, fodrásznál és ilyen-olyan szépészeti beavatkozásokon tölti :D
Ahogy én láttam, a gazdag roma családokban az a szokás, hogy a nők otthon vannak és megcsinálnak mindent, a lányok is arra készülnek, hogy olyan férfihoz menjenek feleségül, aki mellett nem kell dolgozniuk és aki majd pénzeli őket és a méregdrága szépészeti cuccaikat.
Szóval, innen nézve, ha bekerülsz egy ilyen helyre, esélyesen nem kell majd dolgoznod, de így sem lesz megállásod, otthon kell lenned, mindent a párod alá tenned, hogy neki csak annyi legyen a dolga, hogy munka után odaüljön a tiszta házban a megterített asztalhoz. Ezzel szerintem egyébként nincs probléma, a romák, akik jól élnek, szeretnek igényesek lenni önmagukra és a környezetükre is, ami egy nagyon pozitív dolog :) Csak nem mindenki szeret úgy élni, hogy folyamatosan mást szolgál ki.
Aki cigók közé szeretne keveredni, az meg is érdemli.
És nem is értem, hogy mi vonzó bennük egy teljesen más kultúrával rendelkező embernek. A 99%-uk semmi más csak primitív élősködő, akik úgy szaporítják magukat mint a poloskák az dolgozó emberek adójára. Ha annyi huszasom lenne, mint ahányszor hallottam már a szájukból, hogy dolgozzon csak a hülye magyar, életem végéig vígan megélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!