Miért ilyen az anyukám?
18 éves lány vagyok, megbízható, nem iszom, nem cigizem, jó tanuló (max egy hármas), 8 hónapos párkapcsolatom van.
Általában ha elmegyek "bulizni", éjfélre itthon vagyok. De ez a maximum. Anyukám elvárja, hogy 11kor már itthon legyek. Hogy miért, azt nem tudja megmagyarázni. Mindig megmondom neki hogy hova és kivel megyek, tud róla. Nem is akarok minden hétvégén hajnali 3ig ellenni valahol, de szünetben is max éjfél volt a határidő.
A kapcsolatom kezd rámenni, ugyanis suli mellet hétköznap nincs időnk egymásra, a hétvégén meg mindig azon veszekedünk, hogy miért kell ilyen korán itthon lennem.
Szeretném kikérni a szülők vagy hasonló helyzetben lévők véleményét.
18 éves vagy,felnőttnek számítasz.Mi itt a kérdés???
Anyukád aggódhat érted,adhat jó tanácsot...stb...de nem szólhat bele a dolgaidba.Nem kell megkérdezned,hogy hány órára érjél haza,maq megmondod,hogy mondjuk hajnal 3 körül jövök,aludj nyugodtan édesanyám,ennyi.Amiket leírtál magadról,az alapján nem kell agyonaggódnia magát.
18 évesen mindenki maga felel mindenért, és önálló, én mégis azt mondom, érettségi előtt jobb csökkenteni ezeket a kiruccanásokat, ha gyakoriságban nem is, időtartamban legalább.
Te egy normális 18 éves vagy, és ehhez gratulálok, nem tudom, kinek köszönheted, de picit anyukádat is megértheted, jön az érettségi, és szeretné, ha a lehető legjobban sikerülne, és tovább tudnál menni, ahova szeretnél. Szóval szórakozz, de ésszel, és ilyenkor még inkább. :-) Szerintem menni fog, és remélem, anyukáddal és pároddal is meg tudod beszélni, a párod ne nagyon veszekedjen, ő leérettségizett már? Ha igen, akkor azért, ha nem, akkor meg pont ő ne nagyon szóljon bele.
Köszönöm a szép szavakat! :)
Azért nem szeretnék odaállni anyu elé és azt mondani hogy: felnőtt vagyok azt csinálok amit akarok, mert ezt a dolgot én egy másik úton próbáltam megközelíteni, ez az út pedig a mindent elmondok hol vagyok kivel út, ami jóval másabb, mintha azt mondom hogy 18 vagyok had menjek. Bár már ez is megfordult a fejembe, attól félek hogy a fejemhez vágják hogy hát azért még mindig mi tartunk el stb..
Azért vicces volt tegnap, mert mondtam, hogy szülinapra vagyok hivatalos, maradhatok e tovább egy picit? Válasz: igen, de éjfélre legyél itthon :D
Néha csak nevetek rajta:)
Már nagyon várom az érettségit, mert azt is a fejemhez vágják hogy "úgysem vesznek fel", és csak azért is bennem van az hogy minden kihozok magamból amit csak tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!