Miért viselkedek így a fiúkkal?
egyszerűen nem tudok nyitni feléjük. ha haver akkor az ok,
de ha többről lenne szó, akkor teljesen bepánikolok és nem merek kezdeményezni. vagy megszólalni se.
ha csak a közelembe van a kiválasztott, akkor teljesen megijedek. félek hozzászólni is.
(ezt csak úgy képletesen írtam, mert most nincs egy kiszemeltem se...de ha lenne, akkor nagyon félénken viselkednék vele abban biztos vagyok.
emiatt nem merek igazán ismerkedni. nem hiszem, hogy bármelyik fiúnak lenne türelme, ahhoz feloldja a gátlásaimat.)
Az lenne a kérdésem, hogyan tudnék ezen változtatni? Hogy tudnék gátlások nélkül beszélgetni egy fiúval? Mert ez már nagyon zavaró és ciki is egyben.
Aztaa, te pont olyan vagy, mint én :)
Elmondok egy sztorit: volt egy srác, aki nekem nagyon tetszett, próbáltam rá utalgatni, hogy hívjon el randira (persze tudom, a pasiknál az utalgatások nem mennek), na ná, hogy nem hívott el, én meg nyuszi voltam nyitni. Aztán egy idő után nem is nagyon kerestük egymást. Közben jött egy másik srác, akiért nagyon oda voltam, alakult is valami, csak nem az, amit én vártam. Hogy, hogy nem, kiderült, hogy köztünk semmi komoly nem lesz, ami engem eléggé frusztrált. Egy ilyen pillanatomban felhívtam azt a srácot, aki korábban annyira tetszett, és fogtam magam, elhívtam egy randira. Akkor jöttem rá, hogy nem is olyan nehéz ez. Azóta ez a "semmi komolyat nem akaró" már nem is érdekel, akit meg elhívtam, nagyon is, és szépen alakulnak a dolgaink, most, hogy végre mertem én nyitni, és sikerélményem volt, elmúlt ez a zavar, meg bizonytalanság :)
nem utolsó tényező, hány éves vagy?
amit leírtál szerintem nincs is különösebb baj, te ilyen vagy és kész. vannak akiknek ez tetszik, például nekem is.
alapvetően a férfi dolga, hogy kezdeményezzen, ha nem utasítod el egyértelműen hanem szépen mosolyogsz az felhívás keringőre. ha érdekled akkor úgyis törni fogja magát, hogy jobban megismerjen. persze ha csak meg akar dönteni akkor nyilván nem lesz türelme, hanem megy a következőre... a lényeg, hogy mosolyogj és ne legyél annyira távolságtartó, ha kérdeznek tőled akkor ne csak egy-két szóban válaszolj
23f
Köszönöm a válaszokat
Talán változni fogok
18vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!