Mi lesz a rossz fiúkkal?
Figyelt kérdés
Biztos ismert mindenki ilyen vadító srácot, aki nem állapodott meg soha, később mi lett velük, lenyugodtak, vagy 60 évesen is a nőket kergetik?2011. júl. 6. 11:20
1/6 anonim válasza:
Aki kiélte magát, általában lenyugszik huszon-harminc éves korára.
Idősebb korban inkább az a veszélyes, aki korábban nem élte ki magát...
2/6 anonim válasza:
Én párom ilyen volt. fél év alatt lenyugodott. Remélem, így is marad. :)
3/6 anonim válasza:
Akit eddig ismeretem, pl. gimiből, 90% elsőként lett apuka, és férj az osztályból, és boldog, nagyon:-)
4/6 anonim válasza:
Általában idővel lenyugszanak, családot alapítanak. Legalábbis, akiket én ismertem.
5/6 anonim válasza:
a többség szerintem is lenyugszik egy idő után. vagy ha nem akkor egyedül öregednek meg, vagy nagy ritkán találnak olyan nőt aki annyira beléjük van habarodva h elnézi a kikacsintgatásait.
6/6 anonim válasza:
Én ismerek olyat aki nem állapodott meg, most 30-40 közötti és nem talál magának párt.Már ott tart h. mindegy milyen csak szeressék,de már annyira görcsös, h.nem talál magának senkit,max tényleg olyat aki csak szexet akar.De persze ismerek olyat is akinek egy futó kapcsolatnak induló lányból lett házasság és gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!