Olyan nagy baj, ha szinte csak fiúkkal vagyok barátilag jóban?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és az utóbbi pár évben egyre több fiú barátom lett, míg lányból csak 2-3 van. Legtöbbször a fiúkkal lógok, és vagy még egy barátnőm vagy csak én vagyok lány ott. Anyukám viszont azt mondta, hogy nem örül annak, hogy csak fiúkkal barátkozom, mert azt fogják mondani/gondolni hogy k.urva vagyok... (járok egy fiúval, de nem csalom meg illetve nem is szoktam még csókolózni se mások előtt vele)2011. márc. 28. 18:56
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj szerintem normális a fiú és lány közötti barátság
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális, ha így érzed magad jól. Más véleménye miatt ne változtass azon, ami neked tökéletesen megfelel.
3/5 anonim válasza:
Butaság én is mindig ilyen voltam, és sosem néztek k. nak.
Amúgy meg olyan emberekkel kell barátkozni akik szimpatikusak az meg nem a nemüktől függ.
4/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, szerintem nincs ezzel semmi baj. Fiúkkal mindig sokkal jobban kijövök, a lányok témái és világnézete viszont nagyon fáraszt.. Egyetlen nagyon jó barátnőm van, aki szintén hasonló érdeklődésű, mint én: azaz nem cipők és fodrász, hanem utazás és műszaki dolgok:)
5/5 anonim válasza:
Én szentül hiszek a fiú-lány barátságban. Ha anyukád állandóan emiatt panaszkodik, mondd el nyugodtan a barátaidnak, ők talán tudnak neked abban segíteni, hogy kerekasztal beszélgetést tartotok anyukáddal. Minden barátod elmondhatná, hogy ez teljesen természetes dolog! Régen én pl. letoltam az anyukámat, amiért panaszkodott, hogy a tesóm homókkal is barátkozott, pedig a tesóm 100% hetero, de nagyon kedves minden emberrel. Én sem bántom a melegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!