Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baratkozzak vele igy is?

Baratkozzak vele igy is?

Figyelt kérdés
Barátom egx eléggé illegális életmódot élő személy, mivel szülei semmi pénzt és semmit nem adnak neki es illegális módon szerzi a pénzt ezért.Anyamek szerint érdemes lenne nem barátkozni vele mert rosszba visz,es anyamek emiatt kezdenek megutalni is mert barátkozok vele.Lenyegeben nekem azt mondta azért csinálja mert semmire (kajara,fodraszra,ruhakra meg semmi olyanra nem kap pénzt mert utalja az egész család és emiatt ki is szokták zárni,emellett egy nagyon szimpatikus gyerek mindenki szemében egy aranyos kedves jó lelkű ember.Mit tegyek szerintetek baratkozzak vele?
2023. nov. 22. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs pénze, és italra kell neki? Elég furcsa.
2023. nov. 22. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Zavaros sztori...
2023. nov. 22. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:
89%
Szóközök....
2023. nov. 23. 07:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe semmi nincs egyáltalán. Én sokkal rosszabbakat is csináltam már 14-15 évesen is, mégis kultúrált normális értékrendü ember vagyok.

Emberileg nem is szokott rám panasz lenni.

Meg nem vagyok túl szabálykövető az élet sok területén, gondolok itt olyan dolgokra is amiket ide nem írnék ki, de vannak olyan barátaim akik sokkal visszafogottabbak mégis elfogadnak olyannak amilyen vagyok, mert frankó vagyok mindenkivel. Barátok szülei azért párszor féltették tőlem a gyerekeiket anno, mert hamar abbahagytam a sulit meg link életmüvész életet éltem finoman szólva. 20/F

2023. nov. 23. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!