Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénz vagy család? Mit választa...

Pénz vagy család? Mit választanál?

Figyelt kérdés

Páromnak van munkája itthon is,ő mégis Németországot a több pénzt választotta.

Hiába kértem,könyörögtem,hogy maradjon.

Úgy érzem cserben hagyott.2 hete szültem császárral,komplikációkkal,mondhatom fel se épültem még.És maradok nulla segítséggel, 3 gyerekkel.A 3 éves bepisil,pszichésen beteg.Te mit választanál?

Én értem,hogy kell a pénz,de mindenáron?

2010. okt. 20. 14:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
3 évesről nem lehet kimondani hogy pszichésen beteg, és pláne nem azért mert bepisil.
2010. okt. 20. 22:08
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem idegesíteni akarlak, de sajnos én is azon a véleményen vagyok, hogy azért ment ki, mert menekül a problémák elől. Mert ügye kint melózik, aztán a maga ura. Te meg kínlódsz itthon 3 gyerekkel, de neki jó ürügye van arra hogy ne segítsen. Nem írnám ezt, ha ez lenne az egyetlen pénzkereseti lehetőségetek, mert akkor még érthető is. De ha itthon is tudna úgy dolgozni, hogy eltartson benneteket, akkor még munka után azért kellene neked segíteni a 3 gyerek körül, és gondolom ez nem fekszik neki. Ja meg a hétvégéket teljesen a családjának szentelhetné! Én 2 gyerekes anyuka vagyok segítséggel, és így sem egy leányálom, 3 gyerekkel azért van meló, felelősség, ideg! Szerintem ezt a döntést kettőtöknek kellett volna meghoznotok. Mert a több pénzzel kontra szívsz te és a gyerekek is. Mert egy gyereknek nagyobb szüksége van apai szeretetre, törődésre mint "több" pénzre!
2010. okt. 21. 12:48
 23/26 anonim ***** válasza:
Azért ment ki dolgozni, mert hiányoznak neki a kinti kollégák, barátok??!! A család nem??!! Ja , a család ne menjen a nyakára mert az úgy neki nem jó? Úristen! És az a legnagyobb baj, hogy gondolom közben meg tetszeleg a családfenntartó szerepében, aki mekkora áldozatot hoz a családért! Itt az anyuka, és a gyerekek az áldozat!!!
2010. okt. 21. 12:53
 24/26 anonim ***** válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy család vagy pénz, hanem az hogy család vagy család és egy kis szabadság! Legalább sokkal többet keres, mint itthon keresne?
2010. okt. 21. 12:59
 25/26 anonim ***** válasza:
52%

*A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:30

**bocs de a kommentedről süt a bunkóság...miért kell egyből ilyenekkel jönni???egy csepp együttérzés nincs benned..igazad van ilyet kell írni egy 2 hete szült nőnek!!szégyelld magad!!!

Nem szégyellem magam. A véleményemet írtam és az vállalom. Nem vagyok tévedhetetlen, de ennyi infóból, amit a kérdező adott, ez jön le.

Mellesleg... a kérdező sokra menne az együttérző HAZUGSÁGOMMAL, mit mondjak neki? Hogy ne aggódjon, minden rendben lesz? Bocs, de még a te kedvedért sem fogok hazudni. A kérdezőnek véleményem szerint nem finomkodó, kegyes hazugságokra van szüksége, hanem őszinteségre. Azzal megy valamire. A hazugsággal nem. Max. megnyugszik, hogy ő a hülye, aztán később jött rá, mekkorát tévedett, amikor a hozzád hasonlóknak elhitte, hogy minden rózsaszín, csak az ő szemüvege szürke.

2010. okt. 21. 13:27
 26/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A párom végül csak elment:(

A lányomra az orvos mondta,hogy pszichés beteg.Szobatiszta volt,de most ott tartunk,hogy lassan visszajutunk a pelenkáig.

Egyenlőre nem küldte a doki tovább,de sajnos nagy ennek az esélye.

Apa hajnalban indult,eddig kb.200x kérdezte,hogy estére hazajön,és ahogy magyarázom,hogy most nem a szívem szakad meg ahogy sírni kezd.

2010. okt. 21. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!