Pénz vagy család? Mit választanál?
Páromnak van munkája itthon is,ő mégis Németországot a több pénzt választotta.
Hiába kértem,könyörögtem,hogy maradjon.
Úgy érzem cserben hagyott.2 hete szültem császárral,komplikációkkal,mondhatom fel se épültem még.És maradok nulla segítséggel, 3 gyerekkel.A 3 éves bepisil,pszichésen beteg.Te mit választanál?
Én értem,hogy kell a pénz,de mindenáron?
*A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:30
**bocs de a kommentedről süt a bunkóság...miért kell egyből ilyenekkel jönni???egy csepp együttérzés nincs benned..igazad van ilyet kell írni egy 2 hete szült nőnek!!szégyelld magad!!!
Nem szégyellem magam. A véleményemet írtam és az vállalom. Nem vagyok tévedhetetlen, de ennyi infóból, amit a kérdező adott, ez jön le.
Mellesleg... a kérdező sokra menne az együttérző HAZUGSÁGOMMAL, mit mondjak neki? Hogy ne aggódjon, minden rendben lesz? Bocs, de még a te kedvedért sem fogok hazudni. A kérdezőnek véleményem szerint nem finomkodó, kegyes hazugságokra van szüksége, hanem őszinteségre. Azzal megy valamire. A hazugsággal nem. Max. megnyugszik, hogy ő a hülye, aztán később jött rá, mekkorát tévedett, amikor a hozzád hasonlóknak elhitte, hogy minden rózsaszín, csak az ő szemüvege szürke.
Sziasztok!
A párom végül csak elment:(
A lányomra az orvos mondta,hogy pszichés beteg.Szobatiszta volt,de most ott tartunk,hogy lassan visszajutunk a pelenkáig.
Egyenlőre nem küldte a doki tovább,de sajnos nagy ennek az esélye.
Apa hajnalban indult,eddig kb.200x kérdezte,hogy estére hazajön,és ahogy magyarázom,hogy most nem a szívem szakad meg ahogy sírni kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!