Pénz vagy család? Mit választanál?
Páromnak van munkája itthon is,ő mégis Németországot a több pénzt választotta.
Hiába kértem,könyörögtem,hogy maradjon.
Úgy érzem cserben hagyott.2 hete szültem császárral,komplikációkkal,mondhatom fel se épültem még.És maradok nulla segítséggel, 3 gyerekkel.A 3 éves bepisil,pszichésen beteg.Te mit választanál?
Én értem,hogy kell a pénz,de mindenáron?
16 éves mond itt véleményt? Vicces, bár látszik is a velős véleményéből :).
Az is lehet, hogy a párod éppenséggel a 3 gyerekére gondol, akiket el kell tartani, iskoláztatni kell. Épp most, hogy szültél, ráébredt arra, hogy szebb jövőt is tudna biztosítani nekik. Nem biztos, hogy a családot elutasítva választotta a munkát. Ennél azért árnyaltabbak a dolgok az életben, nem annyira egyszerű.
Miért szültél még egy gyereket? Miért nincs kint Németországban az egész család? Egyáltalán a férjednek jelent még valamit a család? Vagy el ven kint, a maga alakította kis külön világában.
Nézd, az én férjem is volt kint külföldön, mert nagyot lendített a család anyagi helyzetén, de túl vagyunk rajta, és nem betegedett bele senki. (se én, se a gyerekek)
Ha nem írad volna a kiegészítést, azt írtam volna, hogy normális embereknél a kettő megfér egymás mellett, nem kell választani.
Amit írtál, megdöbbentő. Nem csak "úgy érzed", hanem valóban cserben hagyott.
Sajnos a szomorú valóság az, hogy nem a pénzért és a munkáért megy - ez csak egy jó kifogás, hogy ne kövezzék meg, hogy elhagy 3 gyerekkel, császár után. Az igazság az, hogy el akar menni. Csak sokkal jobb a dolgos, jól kereső férj szerepében tetszelegni külföldön, mint odébb költözni 2 utcával, és élvezni a szomszédok, rokonok, barátok megvetését, amiért elhagyott.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:30
bocs de a kommentedről süt a bunkóság...miért kell egyből ilyenekkel jönni???egy csepp együttérzés nincs benned..igazad van ilyet kell írni egy 2 hete szült nőnek!!szégyelld magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!