Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányom barátja több hónapja...

Lányom barátja több hónapja már itt van minden másnap és hétvégén is , lányom még nem dolgozik csak a fiú és itt eszik és mosatja ruháit ezért nem hoz de nem is fizet semmit meddig lehet szó nélkül tartani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 20:00
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
78%

A leghasznosabb választ szerintem a 4-es írta, ugyanezt csinálnám. De gáz, hogy a fiúnak magától nem jut eszébe. Tök mindegy, hogy otthon hogy lakik, belead-e a költségekbe, vagy sem, ez egy másik család, ahova apránként félig-meddig „beköltözött”. Más a vendégeskedés, meg az, hogy kb. már több időt tölt ott, mint otthon, és így már nem is csak néha 1-1 tányér ételről van szó.

Amikor én voltam tizenéves, és kapcsolatom lett, akkor amúgy felváltva voltunk egymásnál: Hétköznap a párom jött (nem minden egyes nap), hétvégén én aludtam ott 1 éjszakát. Így eloszlott, hol én voltam „etetve”, hol ő. Mosni senki sem mosatott a másiknál. Ezen kívül az is időnként felvetődött bennünk, hogy azért monitorozzuk, nem vagyunk-e a másik családjának a terhére, mert ugye nem csak a plusz anyagi terhekről lehet szó.

50-es: Ne általánosíts! Én anno, amint elkezdtem főiskola mellett részmunkaidőben dolgozni, adtam haza belőle.

2023. nov. 14. 10:15
 52/53 anonim ***** válasza:
78%

51 Bocs minden elismeresem. MOND HANY HASONLO FIATALAL TALALKOZTAL AKI ILYEN MIND TE.

Ha hasonlo gondolkodasu fiatal olvassa toluk bocsanat

2023. nov. 14. 10:24
 53/53 anonim ***** válasza:
83%

Oké, oké, de egy fiatal se gondolatolvasó. Bizony, amikor felmerül az ottalvás, az sokszor le van egyszerűsítve, a szülők részéről is arra, hogy vigyázzatok gyerekek!

Pedig egy kvázi idegen folyamatos "vendégül látása" sok szempontból megterhelő tud lenni.

Ezen, ha belecsúszunk akkor csak a rendszeres, őszinte megbeszélés tud segíteni.

Előtte meg az, ha a szülők önmagukkal is őszinték, és a beköltözéshez a felnőttes felelősségvállalást is jóelőre feltételül szabják.

2023. nov. 14. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!