Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányom barátja több hónapja...

Lányom barátja több hónapja már itt van minden másnap és hétvégén is , lányom még nem dolgozik csak a fiú és itt eszik és mosatja ruháit ezért nem hoz de nem is fizet semmit meddig lehet szó nélkül tartani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 20:00
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg sok esetben az az egy tányér étel menne a kukába, mosasnal meg olyan mindegy, hogy 3 alsonadragot mos az ember vagy hatot.

Holnaptól szívesen vacsorázom nálatok. Szennyesem is viszem, hiszen neked mindegy.

2023. nov. 13. 09:59
 22/53 anonim ***** válasza:
92%

19-es, pont az ilyen pofátlan mentalitástól megyek a falnak.

Semmi gond, innentől ha lehet, inkább Ti álljátok a költségeket, hiszen az az a plusz 1 tányér kaja semmiség, amit a szülő eszik és ne legyél már kicsinyes, kérlek vegyél egy mosógépet is, no meg mosószert, öblítőt és ugye az én szennyesem is belefér így a tiéd mellé?

"Nyilván úgy nőttek fel"????

Hát akkor nőjenek fel az ilyen fiatalok is az önálló élethez és ne legyenek paraziták más családjában. Nem csak a nemi élethez kellene érettnek lenni, hanem az önellátáshoz is.

2023. nov. 13. 09:59
 23/53 anonim válasza:
89%

Érdekes módon én is azt veszem észre így ismerősök környezetében, hogy a 18 év alatti fiú beköltözik a lány szüleihez. 😂

Van egyik barátom akinek a testvére 16 éves. Na az ő 21 éves palija is beköltözött hozzájuk, így már 6 an vannak. Gazdag a srác mert visszi a fiatal lányt nyaralni meg bmw vel megy de semmivel nem szál be a rezsibe.

Hát ilyne világot élünk. Én kidobnám a házamból vagy fizessen. A cuccait meg mossa magának ha akarja.

2023. nov. 13. 10:05
 24/53 anonim ***** válasza:
87%

18,

"A legszebb még a saját lakásába neki kell meghunia magát."

Kell? KELL? Nem kell! A tökeit kell előszedni a gatyájából és lefektetni a szabályokat. És ha nem tetszik, úgy el lehet tolni a bringát.

2023. nov. 13. 10:05
 25/53 anonim ***** válasza:
1%

21!

Nem ismerlek, senkim nem vagy, miért mosnék rád vagy hívnálak meg vacsorázni? A kérdésben a gyerek párjarol volt szó. Nekem nem okozna gondot sem az, hogy néha nálunk vacsorázna, sem az, ha mosni kellene rá. Ha gondot jelentene, akkor nyilván szólnék neki

2023. nov. 13. 10:14
 26/53 anonim ***** válasza:
0%

"Hát akkor nőjenek fel az ilyen fiatalok is az önálló élethez és ne legyenek paraziták más családjában. Nem csak a nemi élethez kellene érettnek lenni, hanem az önellátáshoz is."

Aha, de ha OTTHON nem kell neki semmihez hozzá járulnia, a párjánál meg senki nem szól, hogy nekik mi az elvarasuk, akkor mégis honnan tudná, hogy valakinek ez gondot jelent?

2023. nov. 13. 10:16
 27/53 anonim ***** válasza:
91%

20-as, egyrészt semmi garancia nincs rá, hogy az így 10 évig(!!!!) eltartott fiú együtt marad a lányommal, tehát tuti nem szeretném a megélhetését ilyen formában finanszírozni, másrészt etikátlannak tartom az olyan viselkedést a fiatalok részéről, hogy nem állják a megélhetési költségeiket, de azért "nyugodtan nyaralgatnak".

Bőven elég támogatás ilyen esetben, hogy nem kell albérletet fizetni a fiatal párnak, azaz ingyen lakhatnak, de állja mindenki a saját költségeit, ha már érettnek érzi magát a párkapcsolatra, mert ez így tisztességes, így korrekt a szülőkkel szemben.

2023. nov. 13. 10:17
 28/53 anonim ***** válasza:
11%
27 es, a szóban forgó par egyutt maradt
2023. nov. 13. 10:29
 29/53 anonim ***** válasza:
0%

Es garancia semmire nincs. Az se garantált , hogy holnap felébredsz.

De a lány szülei ezt a lányukért tették es az idő őket igazolta! 28 as voltam es 27 esnek szántam

2023. nov. 13. 10:31
 30/53 anonim ***** válasza:
82%

Aha, de ha OTTHON nem kell neki semmihez hozzá járulnia, a párjánál meg senki nem szól, hogy nekik mi az elvarasuk, akkor mégis honnan tudná, hogy valakinek ez gondot jelent?

Mondjuk megkérdezi:

Kedves Gizi néni/ Lajos bácsi, az elmúlt időben már rendszeresen itt eszem, alszom, és mivel szeretem a lányukat továbbra is ezt szeretném tenni. Mennyivel szálljak be a költségekbe és a házimunkába?

2023. nov. 13. 10:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!