Nem értem miért eröltetik h táncoljak szalagtüzön. Hogyan mondjam h nem, h végre felfogják?
Végtelenül buta az osztályfőnököd. Ha egyetlen gyereknek is gondot okoz a kiadások fedezése, akkor nem kell a rongyrázás. Miért nem kreatív?Egyforma fazonú, olcsó, színes top, a Kikában vett függönyből varrt jópofa hercegnő-szoknya: 3500 forintból megvan.Vagy az esze eddig nem terjed?
Providentnél (vagy bármilyen banknál)adós legyen a tanerő kedves családja. Micsoda proli gondolkodás!Hiába vitte fel az isten a dolgát, csak kilóg a lóláb.
"Tisztelt Igazgató Úr/Asszony!
Kérem állásfoglalását az alább vázolt probléma vonatkozásában.
Az iskola egyik tanára az osztályfőnöki órán diákjainak egy pénzügyi szolgáltató, a Provident ZRt. pénzügyi termékeit ajánlja. Kérem tájékoztatását arra vonatkozóan, hogy az iskola házirendjének, vagy az okatatási intézmények működéséről szóló helyi vagy magasabb jogszabályok mely pontja értelmében jogosult erre az iskola dolgozója?
Amennyiben álláspontja szerint ez a viselkedés elfogadhatatlan, kérem, hogy munkáltatói jogkörében eljárva vonja felelősségre X.Y. tanárt, és az eljárás eredményéről tájékoztassa az Iskolaszéket.
Kérem állásfoglalását arra vonatkozóan is, hogy igazoltalan hiányzásnak minősül-e, ha a kéretlen reklámtevékenység miatt elhagyom az osztálytermet.
Levelemet másolatban az Iskolaszéknek is megküldtem.
Kiváló tisztelettel:
Gyakori Kérdező
12.c."
Osztályfőnököd egy gyökér. Erre jobb szó nincs. Ha a másik fiú sem akar táncolni, akkor ezt mondd meg neki is, így ketten nem akartok majd, így nem rombolod az osztály közösségét!
Nálunk is ez ment, csak lightosabban. Nem mondom, hogy megbántam, de én is sziszegtem kiadni a pénzt a ruhára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!