Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az ilyen sértetődik meg...

Miért az ilyen sértetődik meg és háborog?

Figyelt kérdés

Unokatestvéremmel és családjával rossz a viszony évek óta, és sajnos most egy munkahelyen dolgozunk, de nem egy műszakban saját kérésre, csak egy másfél órát dolgozunk együtt, mert össze vannak csúsztatva a műszakok. (Én voltam ott előbb)

Az történt, hogy én délelőttre mentem, ő meg délutánra. Mikor vége lett a műszaknak, mentem az öltözőbe és csupa víz volt a táskám, vízben is állt, meg a velem szemben lévő pad is, amibe sikeresen utána beletettem a mellényemet, mert nem láttam meg ki gondolta volna, hogy ott is vizes. Megcsináltam, feltakarítottam mindenhol, és kimentem szólni. Senki nem tudta ki volt, én meg ezen még jobban felidegesítettem magam. Ezt az unokatesóm végig hallgatta, majd 10 perc után megszólal, hogy "Én voltam, én öntöttem ki a vizet, nem tudom mit kell ezen tovább pofázni". De így, ilyen stílusban. Mondanom se kell, jól kiosztottam. Csak azt nem értem, miért ő volt felháborodva.

2023. nov. 7. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Mert alapból egy paraszt. Kiöntötte, de eszében nem volt feltakarítani. Nyilván utána - lehet, de nem biztos - kellemetlen neki, hogy te csináltad meg, ami az ő dolga lett volna.

Milyen kedves rokonság...

Nem tudja, mit kell ezen tovább pofázni. Te meg nem tudod, miért nem lehetett pofázás nélkül feltakarítani.

2023. nov. 7. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Feltakarította, de nem normálisan, mert a táskámnál meg a szemben lévő padon is állt a víz, amit nem tudom hogy hogy csinált.
2023. nov. 7. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Annyit tudsz tenni, hogy felülemelkedsz ezen és beszélsz vele. Én mondanám neki, hogy nem kell baráti legyen a viszony, sem jópofáskodni, ez egy munkahely mindkettőnknek. Szegénységi bizonyítvány lenne neked is, nekem is, ha erre a rövid időre sem tudnánk félre tenni a köztünk lévő személyes konfliktust, mert sem a kollégáink, sem a munkáltató nem kíváncsi arra, hogy mit nem tudunk megoldani a magánéletben.
2023. nov. 7. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd rá.
2023. nov. 7. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!