Van ehhez joga?
Egy lehetőséged azért lehet. A húgodnak eladhatod a részed, persze ez csak úgy működhet ha a húgodnak van annyi pénze, hogy kivásároljon és persze anyád beleegyezése is kell.
Ez lenne az egyetlen járható út.
De ha ez nem jönne össze valamiért, akkor azt javaslom ne költs többet arra a házra, a pénzed tedd félre és lépj le.
"Lényegében egy senki vagyok abban a házban ahová az összes pénzemet el költöm"
Az a te döntésed volt, hogy az összes pénzedet ráköltötted a házra. Senki sem kényszerített.
,,Vészfunkciós zárbetét'', ilyet tegyél fel
Mindenesetre addig is, lakatossal is bemehetsz, lakcimkártyával igazolod magad
Nem nagyon lesz már képes hivatalba menni, nagyon maximum kényszerkijelent, de azt valószínűleg hamisan tanúzza le, azt visszacsináltathatod.
A szabályos procedúrára nem lesz már képessége
Gratulálok a tudáshoz amit megszereztél. Én sajnos gyerekkori bántalmazások, anyám részegsége, verései miatt elég személyiségzavaros lettem már kora gyerekkorban.
Szerencsére a különböző elmebetegégek a matematika, természettudományok nyelvek iránti szeretetemet épségben hagyták, a szabadidőm meg többnyire erre fordítottam. Ennek köszönhetően tudtam mostanra végre nagyon sokára valamiféle biztonságot teremtenem.
Sok szerencsét kívánok Neked. Lehet hogy pszichológus tud abban segíteni, hogy a rossz dolgok feldolgozódjanak, illeetve hogy anyukád mostani viselkedését is fel tudd dolgozni.
Amennyire én tudom, a lakásból nem kell elmenned, amennyiben Anyukád már az alkoholizmusnak abban a demens fokozatában van, amiben az enyémé is. Mert akkor már szabályos, letanúzott kényszerkijelentést úgysem tud véghezvinni - valószínűleg hamis tanút is képtelen lenne találni, (az ilyen helyzetű embereknek nagyon beszűkül a kapcsolati hálója) de még ha találna is, az úgysem ér semmit sem, mert azt visszacsinálthatod. Kívülről nyitható vészfunkciós zárbetét megspórolja Neked azt is, hogy rendre lakatost kelljen hivatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!