Van ehhez joga?
Sajnálom hogy nem válaszoltam,de dolgoztam és intéztem a dolgaim,sajnos késő este végeztem. Igen van haszonélvezeti joga a fele ingatlanra,a másik felét én és húgom örököltük amikor apa meg halt.
Sajnos kap pénzt rokontól baráttól ,nyilván segítenek neki,de sajnos el issza,nem ételt vagy fontos gyógyszereket vesz. Ha ezekre az antideppreszánsokra iszik akkor rendkívül erőszakos lesz.
Vannak blokkok igen,mindenről.
A számlákat én fizetem és az ételt is én veszem.
Sajnos sok volt a kiadásom idén mivel meg kelett vennem bizonyos háztartási eszközöket,hűtő,gáztűzhely,bojler kávéfőző stb.
Ezért tüzelőt nem tudtam venni mert el fogytak a tartalékaim.
Most egy kis olajradiátor melegít.
Két műszakban dolgozom egy üzemben mint Cnc lézervágós,nem túl jó a fizu de jobb mint a semmi.
Szoktam más munkákat is végezni,ismerősnél,de oda már nem járok meg romlott a kapcsolat.
Nem tudom mit tegyek.
Ha itt hagyom tényleg szó szerint éhen hal.
Én vettem neki a telefont is és a számláját is én fizetem,rengeteg szitkozódó smst írt és hívogatott amikor nem voltam otthon,volt hogy a számlája el érte a 20 ezer forintot,ezért le tiltottam.
A húgomnak családja van ,két gyereke,ő nem tud segíteni.
Olcsó albérletet pedig nem találok sajnos.
Külföldre szerettem volna menni de nem bírtam mert az összes tartalékom el fogyott az utóbbi két évben.
Miért élsz még vele?
Van pénzed, szóval felnőtt ember vagy, önálló keresettel. Elköltözöl, letiltod őt, nem adod meg az elérhetőségedet és kész. Problem solved, ő meg oldja meg az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!