Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van apámból. Mit tegyek?

Elegem van apámból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyik percben viszonylag normális, másik percben meg ordít, mert nem tettem elé a tányéron az ételt. Ott van a gázon, nem igaz, hogy nem tudja magának kiszedni.

Én dolgozok, tanulok, alig van egy perc szabadidőm, ő meg alig dolgozik, semmi dolga, és akkor még elvárja, hogy a csicskája legyek, ha meg pl nem csinálok meg valamit neki azonnal, akkor ordít, lehord mindennek, meg olyanokat mondd, hogy takarodjak el itthonról. Kezd belőle nagyon elegem lenni.

Vagy neki van igaza és ki kellene szolgálnom?

2010. okt. 18. 19:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Még van 1 évem a suliból, addig nem tudok elköltözni, de azután egyre valószínűbb, hogy elfogok :/ Majd valami jó messzi fősulit keresek.

Az itthonról elmenést meg lehet kipróbálom legközelebb.

Köszi a válaszokat :)

2010. okt. 18. 19:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Na jó ilyet nagyon csúnya kérdezni de iszik :$ mert ha igen akkor mindent megmagyarázhat a tény . Az emberből az alkohol sok féle viselkedést kiválthat főleg hogy roncsolja az alkohol az agysejteket ! Beszélj szerintem anyukáddal ha ő fél lépni akkor menj kolégiumba vagy várj egy kicsit . Hát ez elég szörnyű helyzet főleg hogy ezeket sosem felejted el nekem is vannak ilyen fájó emlékeim . És nincs joga senkinek hogy ugráltason egyenjogú ember vagy ahogy mások is !!!!!!! És hát van az a mondás hogy mindenkinek seggig ér a keze :P ! Sok szerencsét !
2010. okt. 18. 20:17
 13/14 A kérdező kommentje:

Ööö, hol iszik, hol nem. Nagyon időszakos.

Van hogy heteken át iszik, van hogy hetekig nem. De józanon is ilyen -.-"

2010. okt. 18. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Járj el a haverokkal valahova, könyvtár, vagy csak lóggj náluk lényeg hogy csak késön érj haza ha nem lesz kit ugráltatni majd ellátja magát.
2010. okt. 18. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!