Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mozaikcsaládban kell élni a...

Mozaikcsaládban kell élni a gyerekemnek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyagiakat nagy nehezen megoldom. Spórolok, ahogy tudok. Munkahelyet szeretnék váltani jobb fizetés reményében, de 4 hónapja nem találok, vagy ha találok is, akkor nem tudom elvállalni a gyerekek miatt. Erre még rájön, hogy apuci az isten, csak mert mindent megenged nekik, mióta elhagyott engem, a gyerekek felől meg csak annyi amit teljesít, hogy elviszi őket kirándulni, moziba, megvesz nekik mindent. Tehát csak a jót veszi ki, nekem meg maradnak a kötelességek. Nem bírok többet nyújtani nekik, mint amennyit tudok. Nem vihetem el őket mindig valahova, nekem is kell pihennem, emellett kell velük tanulni, főzni, mosni, takarítani, nem lehet mindig programozni, akár fizetős programról van szó, akár ingyenesről. Apukának és az élettársának születik az első közös gyerek, így apuka még jobban elkényezteti őket. Én meg még nagyobb kaki leszek az ő szemükben.
2023. okt. 13. 10:24
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

28#

Látom neked sem megy a szövegértés..

"Anyagiakat nagy nehezen megoldom. Spórolok, ahogy tudok."

Te ebből azt szűrőd le, hogy kompenzálni akar, rá licitálni az exférjre, vagy normálisabb körülményeket teremteni, ahol magára is jut, anélkül,hogy minden szart meg von magától és onnan csíp le ahonnan csak tud a gyerekeinek?

Komolyan akkora kibszott bűn, hogy egy gyereket ne csak legyártson egy férfi, de ki vegye nem csak anyagilag a részét hanem a nevelésből ellátásból is?

A férfi tovább lépett, új családot alapít. A nő meg nevelje a gyerekeket és oldjon meg mindent egymaga?

Szerinted a gyerekeknek csak az kell, hogy apuka kompenzáljon 1-2 órát aztán vigye vissza anyuhoz, ő meg éli tovább az életét?

Hát a nagy büdös lófszt.

2023. okt. 14. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!