Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha az unokahugoto...

Mit tennetek ha az unokahugotok igy beszelne veletek?

Figyelt kérdés

Kint elunk kulfoldon, tesom es a kislanya ( 5 eves) es en is . Nagyon sokat segitettem a noveremnek Mikor dolgozott es vigyaztam a kislanyra, viszont biztos vagyok benne hogy noverem mondott fura dolgokat a kislanynak, Mert volt olyan , hogy enni akartam es mondta a kislany , h ne egyek meg mindent ( Szoval lenyegeben mikor vigyaztam a kislanyra akkor ott ettem tesomnal es kifizetettem vele a taxi arat mett koran Kellet menni kb reggel 6:30 heteven mikor en nem dolgoztam- Ezt folyton serelmezte, de kozben napi £150 lett volna ha megker vki mast. Igy kijott £20 plusz kaja. Szoval lenyeg azt h tuti mondott dolgokat az unokahugomnak,es igazabol mostmar odaig fajult a dolog , Mikor Mikor legutobb ott voltam -olyanokar mondott az 5 eves kislany h szerinte en rossz ember vagyok, ugy nezek ki mint egy rossz ember es h nem szeret ( mar nagyon sokat mondta Ezt) es h nem szep a sminken es a hajam- tudja h ezek fontosak Nekem!

Nagyon soo helyre vittem, vettem neki nagyon sok mindsnt es mindig jatszottam vele!

Nem nagyon ertem Ezt , ti h kezelnetek?

Annyira szerettem vele lenni, de most sajnos ezek utan en sem szeretem ugy :( nem tudom h es normalis e , Tudom h egy gyerek de gonosz velem nagyon :( csak az ajandek kell - mondta is Nekem :(

2023. okt. 8. 22:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon sajnalom a helyzetedet! A noveredek nemcsak, hogy szepen kihasznalnak teged, hozza meg halatlanok is. A gyerek azt szajkozza, amit toluk hallott. En bevezetnem a no contact-ot ezekkel.
2023. okt. 9. 14:21
 22/29 anonim ***** válasza:
86%
A nővéred hazudik. Ennyi. Koptasd le őket a francba.
2023. okt. 9. 14:34
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

Vállalj be még egy alkalmat. Vedd fel amiket a kiscsaj mond. Mutasd meg a nővérednek, És közöld vele hogy többet nem mész ha még egyszer így beszél veled. Nem cseléd vagy. Nem arra a sz*ros pár fontra van szükséged.

De a kislány felől is közelíthetsz, ha beugat közöld vele, hogy te sem jókedvedből vagy ott, csak a szülei túl ZSUGORIAK és/vagy SZEGÉNYEK. Ne legyél szívbajos.

nemá hogy a sz*r húzza le a WCt. Tegyél rendet és ne hagyd magad.

2023. okt. 9. 14:39
 24/29 anonim ***** válasza:
39%

Nehezen tudom elhinni, hogy a szülei feketítettek be a gyerek előtt, mert nem volt céljuk az, hogy a gyerek utáljon, ne akarjon veled lenni.

Én nem mondanám azt a gyerekemnek, hogy Enikő rossz, aztán meg azt, hogy holnap Enikővel maradsz egész nap - ez szerintem eléggé következetlen magatartás lenne.

Inkább arra gondolok, téged hibáztat, amiért nem az anyjával van.

Mindenképpen beszélgess el vele, tegyél fel kérdéseket, derítsd ki az igazságot!

2023. okt. 9. 14:47
 25/29 anonim ***** válasza:
80%
elég ha anya meg apa szidják egymásnak a hugit, a gyerek meghallja, eltanulja, visszamondja.
2023. okt. 9. 16:30
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
ha már arra a nyüves 20 fontos taxira húzta a száját a saját hugának arcba, akkor nem nehéz azt feltételezni, hogy ennél meredekebb dolgok is "kicsúsznak" a száján egy ilyen potyalesőnek.
2023. okt. 9. 16:32
 27/29 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nyilván nem egy kis 5 évesnek a véleményei ezek, hanem a gyerek előtt szövegelnek, az meg neked visszamondja. Írták fentebb a no contact-ot. Én is hasonló véleményen vagyok. Ne haragudj a segítséged kell nekik, méghozzá ingyér', cserébe a hátad mögött meg elmondanak mindennek. A segítség az jó, tisztelet meg a kanyarba se.

"Tudom h egy gyerek de gonosz velem nagyon :( csak az ajandek kell - mondta is Nekem"

Meg a lónak a f...t. Kis önző majmot nevelnek belőle is. Ezt eddig se kellett volna eltűrni szerintem. Tudod hányadán is állsz legalább. Majd kinyissák a pénztárcát és kifizetik a babysittert, ha ennyire nincs megbecsülés.

2023. okt. 9. 17:24
 28/29 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk amikor én 5 éves voltam és a szüleim elvittek 1-2 hétre nyaralni a falusi nagyszülőkhöz, pár nap után hiányoztak a szüleim. "anyukámat akarooom", meg "nem szeretlek" meg a mindenféle hiszti ment, kitudja miket vágtam a fejükhöz, noha anyukámék soha nem neveltek ellenük, és alapvetően én is kedveltem őket, szívesen mentem hozzájuk.
2023. okt. 9. 22:37
 29/29 anonim ***** válasza:
83%
A nővéred nem is tagadja, hogy szokott rosszat beszélni rólad, bár nem a gyerek előtt. Attól a gyerek még minden szót hallhat. Tudom, milyenek az angol épületek, mi is tisztán halljuk a földszinten, hogy miről beszélnek a gyerekek az emeleten. Itt az a gond, hogy a tesód a hátad mögött szid téged, és hát akire anyu haragszik, arra a gyerek is haragudni fog.
2023. okt. 12. 13:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!