Mit tennetek ha az unokahugotok igy beszelne veletek?
Kint elunk kulfoldon, tesom es a kislanya ( 5 eves) es en is . Nagyon sokat segitettem a noveremnek Mikor dolgozott es vigyaztam a kislanyra, viszont biztos vagyok benne hogy noverem mondott fura dolgokat a kislanynak, Mert volt olyan , hogy enni akartam es mondta a kislany , h ne egyek meg mindent ( Szoval lenyegeben mikor vigyaztam a kislanyra akkor ott ettem tesomnal es kifizetettem vele a taxi arat mett koran Kellet menni kb reggel 6:30 heteven mikor en nem dolgoztam- Ezt folyton serelmezte, de kozben napi £150 lett volna ha megker vki mast. Igy kijott £20 plusz kaja. Szoval lenyeg azt h tuti mondott dolgokat az unokahugomnak,es igazabol mostmar odaig fajult a dolog , Mikor Mikor legutobb ott voltam -olyanokar mondott az 5 eves kislany h szerinte en rossz ember vagyok, ugy nezek ki mint egy rossz ember es h nem szeret ( mar nagyon sokat mondta Ezt) es h nem szep a sminken es a hajam- tudja h ezek fontosak Nekem!
Nagyon soo helyre vittem, vettem neki nagyon sok mindsnt es mindig jatszottam vele!
Nem nagyon ertem Ezt , ti h kezelnetek?
Annyira szerettem vele lenni, de most sajnos ezek utan en sem szeretem ugy :( nem tudom h es normalis e , Tudom h egy gyerek de gonosz velem nagyon :( csak az ajandek kell - mondta is Nekem :(
Vállalj be még egy alkalmat. Vedd fel amiket a kiscsaj mond. Mutasd meg a nővérednek, És közöld vele hogy többet nem mész ha még egyszer így beszél veled. Nem cseléd vagy. Nem arra a sz*ros pár fontra van szükséged.
De a kislány felől is közelíthetsz, ha beugat közöld vele, hogy te sem jókedvedből vagy ott, csak a szülei túl ZSUGORIAK és/vagy SZEGÉNYEK. Ne legyél szívbajos.
nemá hogy a sz*r húzza le a WCt. Tegyél rendet és ne hagyd magad.
Nehezen tudom elhinni, hogy a szülei feketítettek be a gyerek előtt, mert nem volt céljuk az, hogy a gyerek utáljon, ne akarjon veled lenni.
Én nem mondanám azt a gyerekemnek, hogy Enikő rossz, aztán meg azt, hogy holnap Enikővel maradsz egész nap - ez szerintem eléggé következetlen magatartás lenne.
Inkább arra gondolok, téged hibáztat, amiért nem az anyjával van.
Mindenképpen beszélgess el vele, tegyél fel kérdéseket, derítsd ki az igazságot!
Szerintem nyilván nem egy kis 5 évesnek a véleményei ezek, hanem a gyerek előtt szövegelnek, az meg neked visszamondja. Írták fentebb a no contact-ot. Én is hasonló véleményen vagyok. Ne haragudj a segítséged kell nekik, méghozzá ingyér', cserébe a hátad mögött meg elmondanak mindennek. A segítség az jó, tisztelet meg a kanyarba se.
"Tudom h egy gyerek de gonosz velem nagyon :( csak az ajandek kell - mondta is Nekem"
Meg a lónak a f...t. Kis önző majmot nevelnek belőle is. Ezt eddig se kellett volna eltűrni szerintem. Tudod hányadán is állsz legalább. Majd kinyissák a pénztárcát és kifizetik a babysittert, ha ennyire nincs megbecsülés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!