Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az, ha a szülő megmondj...

Milyen az, ha a szülő megmondja a gyerekének, hogy megbánta hogy megszülte őt?

Figyelt kérdés

Jobban mondva ha újrakezdhetné nem vállalná be a gyereket.

Ez hallatán nem sértődik meg a gyerek?

2023. okt. 7. 17:08
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Ezt nagyon rossz olvasni..

Sajnálom. 😞

2023. okt. 8. 11:32
 32/38 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván a gyereknek rossz, mert ő nem kérte, hogy megszülessen, de azért én nem csak elvétve hallok ilyeneket, hogy valaki utólag megbánta. Sokan vagy nem gondolnak bele előre, mivel is jár a gyerek, és valójában nem kellene vagy később kellene gyereket vállalniuk, vagy kényszerből vállalják. Az még mindig társadalmi tabu, ha egy nő nem akar gyereket.
2023. okt. 9. 10:19
 33/38 A kérdező kommentje:

Na igen, én is ezt mondom.

Az a baj, hogy rengeteg nőnek csak egy rózsaszín cukormáz él a fejében, hogy cuki baba, meg édes babaillatos ruhák, babaringatás, stb.

Nyílván persze ezek is vannak, de sajnos azokat a dolgokat, helyzeteket nem említik meg annak, aki gyereket tervez, hogy bizony lesz olyan is, amikor már vörös lesz a baba feje a hasfájástól való üvöltéstől, telibebukja az anyukája ruháját, 0-24-es készenlét, majd amikor megszületik a baba, jön a depresszió, mert ők nem erre számítottak.

2023. okt. 9. 18:51
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
30-as, ja igen, ez mondjuk 10% :D SEM. Köszi, ezért nem teszem tönkre az életemet.
2023. okt. 10. 11:53
 35/38 anonim ***** válasza:
94%

De én NEM vállalok gyereket, ez is tény, nincsenek illúzióim, hogy habos-babos szépség, amikor marhára nem az - és itt nem beszélek a sérült gyerekek szüleiről, ahol túlélésre megy minden nap.

Tudom, dolgoztam sérült gyerekekkel, aranyosak - nem mind! -, de rémes, milyen nehéz velük.

Nem hiszem, létezik az a szülő, aki ezt nem bánja meg. Nekünk csak 5 óra foglakoztatás, de fárasztóbb, mint amikor 12 óráztam osztályon :(

2023. okt. 10. 11:55
 36/38 A kérdező kommentje:

Te most hanyas válaszoló voltál?

2023. okt. 10. 15:18
 37/38 A kérdező kommentje:

Tehát te most azt gondolod, hogy mindenki megbánja a gyerekvállalást :D

2023. okt. 10. 15:22
 38/38 A kérdező kommentje:
? *
2023. okt. 10. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!