Milyen az, ha a szülő megmondja a gyerekének, hogy megbánta hogy megszülte őt?
Jobban mondva ha újrakezdhetné nem vállalná be a gyereket.
Ez hallatán nem sértődik meg a gyerek?
Ezt nagyon rossz olvasni..
Sajnálom. 😞
Na igen, én is ezt mondom.
Az a baj, hogy rengeteg nőnek csak egy rózsaszín cukormáz él a fejében, hogy cuki baba, meg édes babaillatos ruhák, babaringatás, stb.
Nyílván persze ezek is vannak, de sajnos azokat a dolgokat, helyzeteket nem említik meg annak, aki gyereket tervez, hogy bizony lesz olyan is, amikor már vörös lesz a baba feje a hasfájástól való üvöltéstől, telibebukja az anyukája ruháját, 0-24-es készenlét, majd amikor megszületik a baba, jön a depresszió, mert ők nem erre számítottak.
De én NEM vállalok gyereket, ez is tény, nincsenek illúzióim, hogy habos-babos szépség, amikor marhára nem az - és itt nem beszélek a sérült gyerekek szüleiről, ahol túlélésre megy minden nap.
Tudom, dolgoztam sérült gyerekekkel, aranyosak - nem mind! -, de rémes, milyen nehéz velük.
Nem hiszem, létezik az a szülő, aki ezt nem bánja meg. Nekünk csak 5 óra foglakoztatás, de fárasztóbb, mint amikor 12 óráztam osztályon :(
Te most hanyas válaszoló voltál?
Tehát te most azt gondolod, hogy mindenki megbánja a gyerekvállalást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!