Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell a másik fejéhez...

Miért kell a másik fejéhez vágni, hogy meglátszik, hogy nincs testvéred?

Figyelt kérdés

Való igaz, hogy nincs, de többször megkaptam már, mintha tehetnék róla. Nem tartom magam önző embernek, egy csomó embernek adtam már ezt-azt, segítettem, akik talán meg sem érdemelték. Való igaz, hogy a családban mindent én öröklök a szüleim után, senkivel nem kell osztozkodni, ennek mondjuk örülök.

Miért kaptam meg ezt már többször?

2023. szept. 30. 09:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem se bántás, csak puszta tény. Aki egyke, az kimarad abból, milyen a testvérekkel elosztani a csokit, amit legszívesebben egyedül falnál be, például :D Rengeteg pozitív és egyben negatív hozománya is van ennek. Mondjuk, én sose vágtam más fejéhez azt, hogy látszik, hogy nincs testvére, mert nem volt rá szükség. Gyerekként csak annyit kérdeztünk attól a társunktól, akinek nem volt testvére, hogy nem is szeretne? És így ennyi. Látszik, hogy egyke vagy... Életemben nem használtam még ezt a mondatot és nem is áll szándékomban. Amit nem tanult meg testvérek mellett, azt megtanulja munkahelyen, párkapcsolatban és a saját gyerekei mellett.
2023. szept. 30. 22:18
 22/23 anonim ***** válasza:
98%

Én is egyke vagyok, örülök neki. Látom a környezetemben, hogy a tesók sokszor csak kva nagy nyűg, és ott tesznek egymás alá már felnőttként!, ahol tudnak.

És az örökségről még itt szó sincs, egyszerűen csak tűz és víz a természetük. Ennyi.

2023. okt. 1. 11:13
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiknek megvan az előnye és hátránya. Szülőktől is függ.
2023. okt. 1. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!