Miért kell a másik fejéhez vágni, hogy meglátszik, hogy nincs testvéred?
Való igaz, hogy nincs, de többször megkaptam már, mintha tehetnék róla. Nem tartom magam önző embernek, egy csomó embernek adtam már ezt-azt, segítettem, akik talán meg sem érdemelték. Való igaz, hogy a családban mindent én öröklök a szüleim után, senkivel nem kell osztozkodni, ennek mondjuk örülök.
Miért kaptam meg ezt már többször?
11es, látszik, féltékeny vagy, te is egyke akartál lenni:-D
Én meg pont azt látom, hogy akinek van testvére, azok önzőbbek, dugiban eszik a csokit csak hogy ne kelljen adni a másiknak.
#13 Az hagyján, de még üzenetben is rám írt.. :D
(Lenről fölfelé vannak sorban)
""
--Hát ő innen nem fog semmit az biztos!
--Mostoha szülőtől nem örököl az ember.A saját szülei öröksége illeti Önt is és a testvérét is.Tehát mindketten az apjuk és az anyjuk után örökölnek.
--Már letelt a 10 év az átírás óta, így már nem lehet megtámadni! ;)
De miért is kéne neki innen bármit is örökölnie? Majd örököl az apjától és a mostoha anyjától!
Én sem fogok tőlük örökölni, hisz az apja nem az én apám, a mostoha anyja meg nem az anyám.
Vagyis ha ez nem lett volna ez meglépve, akkor ő a családjától megkapná a teljes örökséget, innen meg még egy felet, miközben én kizárólag csak egy felet örökölnék..
Mindezt úgy hogy az elmúlt 30évben egy-két alkalmat leszámítva ide sem szagolt. Én gondoztam az anyai nagyszüleimet és én is temettem el őket a saját költségemen! Most pedig beteg édesanyámat gondozom, amiben szintén nem vesz részt!..
Ennek ellenére kapna másfél örökséget, én pedig csak egy felet! HÁT NEM!!!
--Talán a féltestvére kevesebbet ér,mint ön?Undorító viselkedés.Remélem a féltestvére ezt nem hagyja annyiban és jogi útra tereli a dolgot.""
A férjem is egyke. Nagylelkű, szerény, kedves ember. Abban látszik csak meg az egykesége, ahogy a két kisgyerekünkről, mint testvérekről gondolkozik. Nem ismeri a testvérféltékenységet, a testvérek "mindig az kell, ami neki van, de ő az enyémhez nem nyúlhat" hozzáállását, és hasonló negatív testvéri dolgokat. Csupa szivárvány boldog kapcsolatot képzel közéjük, és mikor szembesül a genyózásukkal, teljesen megütközik.
Nem tudom, te mire kapod a megjegyzéseket. Maximum ilyesmire tudok gondolni, hogy valamilyen gyerekekről, vagy testvéri kapcsolatokról alkotott elgondolásaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!