Mennyire gyakori, hogy egy szülő utálja a gyerekét azért, mert a másik szülőjére hasonlít?
Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 16:35
4/8 anonim válasza:
Majdnem ugyanaz, de pl. a férjem anyja azért nem foglalkozik a kislányunkkal, mert rám hasonlít. Kijelentette, persze nem a férjem előtt, hogy ide apasági kell. Amúgy rajta kívül mindenki látja a lányunkban a férjemet, csak ez az okos nem...
De ahogy hallom, elég sűrűn okoz problémát egyes embereknek, hogy a gyermekük, unokájuk más családtagra hasonlít.
5/8 Metionin válasza:
Elvált szülőknél gyakori sajnos. Meg sokszor nagyszülőknél ha az utálja a gyereke párját, sokszor kimutatja ezt az unoka felé, ha az a vejére/menyére hasonlít. Én apámra hasonlítok, illetve az ő egyik nővérére, anyámra egyáltalán nem. Anyám ezt anno személyes sértésnek vette, gyakran felhozta ha valamit nem úgy csináltam, ahogy ő akarta és kétségbeesetten próbált olyanná alakítani, ami neki tetszik, csak sikertelenül. Kifejezetten nem utált emiatt de biztos vagyok benne, hogy teljesen másképp állt volna hozzám, ha rá hasonlítok.
6/8 anonim válasza:
unokahúgom azért került nevelőszülőkhöz, mert a saját anyja nem tudta elfogadni, hogy az exférjére (a gyerek az apjára) hasonlít
7/8 anonim válasza:
Olyan gyakori, mint a nem normális, gonosz, bosszúálló, semmibe belenyugodni nem tudó szülők aránya a normális emberekhez.
8/8 anonim válasza:
Az ilyen ember nem érdemel gyereket.Undiritó debil dolog ezért kevésbé szeretni a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!