Annyira utálom mikor ezt mondja egy családtagom?
Figyelt kérdés
Amikor valaki nagyon náthás vagy esetleg influenzás a családban, egy fedél alatt kis lakásban, és folyamatosan mondogatja, hogy el ne kapd tőle mert milyen rossz. Hát kössz ez ilyenkor kivitelezhetetlen. De ez néha kollégákra is igaz.2023. szept. 29. 13:31
2/8 mantis religiosa válasza:
Tedd hozzá, hogy valóban nagyon rossz, folyton más aggódását hallgatni betegen!
5/8 anonim válasza:
Nem értem, miért én vagyok lepontozva, amikor ez nem egy kérdés...
7/8 anonim válasza:
Amúgy néha elkerülhető. Amikor a gyerekeink lebetegednek a férjemmel keressük magunkon a tüneteket. Aki szarabbul lesz, az ápolja a gyerekeket, a másik csinálja a háztartást. Nem iszunk egymás poharából, nem esszük meg egymás maradékát. Ilyenkor külön alszunk. Pont most volt egy egyhetes náthás torokfájós vírus és a férjem szerencsére megúszta.
8/8 anonim válasza:
Az itteni rinyálás helyett akár aktívan is cselekedhetnél.
Kérd meg őket, hogy segítsenek a megelőzésben, például fertőtlenítsék a közös területeket vagy viseljenek maszkot otthon. Így tehetnek valamit azért, hogy csökkentsék az általuk érzett veszélyt.
Ne feledd a saját magadat sem. Törődj az egészségeddel, vigyél fel maszkot, gyakran moss kezet, és próbálj megőrizni egy kis magánidőt, hogy kikapcsolódj és ellazulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!