Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felnőttként vajon össze...

Felnőttként vajon össze jönnek majd?Megszerettem őt.

Figyelt kérdés
Kisfiam az apjával él,az apja új párjával és párja kislányával mi szétmentünk.Gyerekem mostoha testvére nagyon kedves,jószívű kislány és nagyon ártatlan teremtés.Amikor járok fiamhoz meglátogatni őt ezzel a kislánnyal is találkozok és velem nagyon édesen viselkedik.Mindig mosolyog rám és örül nekem mikor megyek.Én azt szeretném titkon hogy ez a kislány legyen majd a kisfiam párja ha nagyok lesznek mert nagyon azt látom hogy megbecsülné a fiamat és tudná őt szeretni.Eléggé megszerettem,és sok hasonlóságot észre vettem közte és köztem,az arcunk is hasonlít és a hajunk is,nem beképzelem.Lehetséges hogy ez majd össze jön egyszer ha nagyon szeretném?Csak sajnos a fiam bántja ezt a kislányt ez már gátolhat mindent.
2023. szept. 28. 22:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kit érdekel a véleményetek?Engem nem,ha nem szeretnek egymásba az se izgat de attól még ugyanúgy a szívembe zártam ezt a kislányt,mit bánom én mi lesz.
2023. okt. 1. 22:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Miért azt hittétek én foggal körömmel ragaszkodok hozzá,hogy csak ő lehet majd a párja.Ki a franc mondott ilyet??Csak annyit mondtam hogy szimpatikus nekem és boldoggá tett volna ha össze jönnek ha felnőnek de ti itt lenézően mindent össze hordtok meg felettem is ítélkeztek!
2023. okt. 1. 22:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha más lesz a párja az se baj.Ti nagyon félre értettétek az egészet.Akkor még engem szidtok!
2023. okt. 1. 22:14
 14/18 anonim válasza:
100%
Nem vagy túl okos. Nem csoda, hogy gyereked van, statisztikák szerint alacsony IQ = több gyerek, magasabb IQ = kevesebb gyerek
2023. okt. 2. 06:49
 15/18 A kérdező kommentje:
Örülj neki!
2023. okt. 2. 12:29
 16/18 anonim válasza:
74%
Minek? Hogy az ostobák szaporodnak?
2023. okt. 2. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel a véleményünk? Hülyegyerek, azért írtad ki a kérdést, mert érdekelt vadidegenek véleménye...
2023. okt. 2. 19:08
 18/18 A kérdező kommentje:
😂🤣
2023. okt. 2. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!