Vajon ha a férfiak tudnának szülni, akkor a nők vállalnák, hogy elmennek a háborúba, gátra, kőművesnek, stb?
ja és a háborúról röviden: ha a ffi szülne, a nő lenne a világ bitorlója (mert a ffi nem érne erre a rá a gyerekek miatt) és mivel a nő az nő, NEM HÁBORÚZNA. A nők nem háborúznának!!!!
és az menne a gátra, aki az erősebb! Ez mindig így volt. Nem kell a nőket palimadárnak nézni.
Vicces a kérdés :).
A férfiak nem csak fizikumukban térnek el a nőktől :), hanem a szellemiségükben is. És ha picit belegondolunk, nem működne a világunk enélkül, hogy a férfiak erősek és a nők gyengédek :). Mert ahhoz, hogy anya légy, ahhoz neked gyengédnek kell lenned, neked meg kell tanulnod törődni valaki másról is, gondoskodónak kell lenned, a férfiak a legritkább esetben azok. Viszont a férfiak megvédelmezik a családot, és akkor is hoznak haza pénzt, ha épp az asszony szül :). Kegyetlen az élet, rettenetesen kegyetlen, de jól ki van találva :). Magyarán a férfiaknak erőseknek kell lenniük, gondoljunk bele, hogy azok a férfiak a legéletképesebbek, a gyenge férfiak senkinek se kellenek. Az erősebb férfiak nagyobb valószínűséggel védik meg a családjuk. Persze nem kell agresszívaknak lenniük, de az is benne van, valamint a versenyzési hajlam, a férfiak vérében :), hogy ők legyenek a jobbak, hogy ők nyerjék el a kiválasztott nő kegyeit, ne egy másik férfi :). A nők mindig kevésbé dominánsak voltak. Nem csak a női gyengédségre van szükség, hanem a férfiak erejére is, így működik az élet, jing és jung. A két elemnek ki kell egészítenie egymást. A dialektikus egymásrahatás. A nő a gyengéd, a férfi az erős és érzéketlen. Nem csak a női érzelmekre, de a férfi racionalitásra is szükség van, az egyik a faj, a másik a család fenntartását teszi lehetővé.
A férfiak pedig nem csak háborúkat vívnak, hanem hatalmas felhőkarcolókat és városokat húznak fel:).
*röhejes
Ja és igen, a férfia racionálitás nélkül mrá réág romba dőlt a világ. A nők minden túlreagálnak és túlbonyolítanak.
Én nő vagyok, racionális és nem az érzelmeim irányítanak.
Abban semmi jó nincs, hogy a férfiak ilyenek amilyenek. Agresszívek, és utálatosak. Tisztelet a kivételnek.
Az egyik válaszoló azt írta, hogy ez így jó, mert védelmezni tudják a családjukat...könyörgöm, mi ellen? Az UFO-k ellen?
Én úgy vettem észre, hogy a pasik nem védelmezésre használják az erejüket, hanem a család terrorizálására. (tiszt. a kiv.).
Miközben az erejüket a fizikai munkára kellene fordítaniuk és nem gonoszkodásra. A férfiak nem igazán racionálisak. egy okos ember nem öl meg más népeket. Az okos ember elosztja ésszel a területet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!