Vajon ha a férfiak tudnának szülni, akkor a nők
vállalnák, hogy elmennek a háborúba, gátra,
kőművesnek, stb?
A nő azért nő, hogy gyermekeket tudjon szülni. Akinek sajnos valamilyen oknál nem sikerül azt nagyon tudom sajnálni. Én nőnek születtem, nőként élem az életem. Bizony eddigi életem során rengeteg olyan munkát végeztem, bizony megirigyelhetné sok férfi, és betegen.
2010. okt. 17. 21:01
kíváncsi lennék, hogy nő vagy férfi a kedves kérdező!
a kérdés egy nagy baromság, lehet hogy paraszt vagyok!
majdnem sikerült katonának mennem, fát vágok, barkácsolok, szerelek, autót javítok, emellett szeretnék lassan gyereket vállalni a párommal.
megnézném egy férfi mikor csinálna ennyi dolgot, ha tud szülni, ha nem!
20/L
2010. okt. 17. 21:03
Miért ma hány pasi megy el katonának?
2010. okt. 17. 21:08
A férfiaknak alacsonyabb a fájdalomküszöbe, és már egy kis megfázásba bele akarnak halni...
2010. okt. 17. 21:11
En pl. hiperszenzitiv vagyok, raadasul no, amikor szultem ugy orditottam ahogy csak a torkomon kifert, lehet h. egy ferfi is igy uvoltene ha szulne nem tudom, de nekem hasznalt :)
Szerintem vannak nagyon batortalan ferfiak meg nok es nagyon batrak is mindket oldalon.A batorsag nem nemhez kotott.
2010. okt. 17. 21:56
Ez egy nagyon jó kérdés. Gondolom arra kérdésre utal amit régen feltettek hogy észhez térnének-e a férfiak ha ők szülnének. A nők túl büszkék a szülésre és azt hiszik nákluk nagyobb dolgot senki sem tehet, pedig az igazság az hogy szülni akárki tud aki egészséges, az pedig nem érdem hogy valaki egészséges! Ez egy tök természetes dolog. A férfiak munkája is ugyanolyan fontos és nehéz, nem kell hősködni. És ezt nőként gondolom.
2010. okt. 18. 00:28
Ja és légyszi (egyik ősanyajelölt válaszoló) engem senki ne amortizáljon le odáig hogy én azért vagyok hogy szüljek. Kösz de nem mindenki tenyészállat, beszélj a magad nevében csak! A nő nem attól nő hogy szül, aki csak attól érzi magát annak az nem normális önbecsüléssel rendelkezik.
2010. okt. 18. 00:32
Igen, hiszen unokatesóm jelenleg is katona(nő), a gátra most is akartam menni, csak nem volt, aki vigyázzon a 3 gyerekre, de ő pl. ott volt és magam is kőműveskedek, amikor csak kell, de ő pl. erre is jó példa. Szóval a nők ma is megteszik ezeket szó nélkül, de férfit szülni még nem láttam. Sőt, olyan férfit se láttam, akiből kinézném, hogy elviselné az azzal járó fájdalmat.
Sőt, olyan férfit se láttam, aki nem fekszik nyöszörögve az ágyában 37,3 fokos LÁZZAL és nem haldoklik olyankor...
2010. okt. 18. 07:29
A kérdező paraszt,nem mi.És nárcizmusban szenved szegénykém,a kérdésével azonosítja önmagát.Hát,drágám,ez egy ilyen oldal,sok a paraszt rajta,(lásd:te is ide írogatsz).Mégis milyen válaszokat vártál?Nem,nem mennének akkor sem a gátra,meg kőművesnek,mert alsóbbrendű lények,nem is emberek?Szerintem te egy nőgyűlölő kis senki vagy,aki még nem tudott nőt szerezni magának és ezért haragszik rájuk.Menj,és verd ki a fürdőben,hátha megnyugszol,és még okod is lesz,hogy parasztnak titulálj.
2010. okt. 18. 09:02
Ha a nőkre lenne bízva, hogy mennek-e háborúzni vagy sem, szerintem a válasz egyértelmű, nem. És ez kinek lenne gond?! :)
2010. okt. 18. 09:25
Kapcsolódó kérdések: