Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen történés volt a családo...

Milyen történés volt a családotokban, amik hihetetlenek, hogy hogy történhettek meg?

Figyelt kérdés

Nekem például ilyen az, amikor megszülettem, anyám a semmire szült kb, volt hogy egy hónapban csak a gyerektartás és a csp volt, apám egy link alak volt, aki nem akart elmenni dolgozni, mert volt egy hobbija, ami nem volt jövedelmező és azt akarta csinálni.

Ebből az időszakból nem emlékszem semmire, a szüleim tök felelősségteljesek, meg se mondtam volna, hogy eleinte hogy éltünk, ők meséltek el még 16 éves koromban, hogy milyen körülményekbe hoztak haza És mennyire nem álltak a helyzet magaslatán, aztán így vállaltak egy gyereket.

2023. szept. 18. 18:37
1 2
 11/15 Kései Sirató ***** válasza:
83%
#4 Hogyhogy nem volt váratlan egy gyilkosság?
2023. szept. 20. 09:14
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
10-es sajnálom, hogy ilyen megtörténhet! Leírnád pontosabban és hogy mi lett az elkövetőkkel?
2023. szept. 20. 09:29
 13/15 Kései Sirató ***** válasza:
93%
Igen, 1 elkövető volt, egy munkatársa, szintén fiatal. Hülyéskedett, röhögött, csiklandozta a nagybátyámat, meg lökdöste, csak meg akarta ijeszteni. Két szemtanú is volt, ők szóltak, hogy fejezze már be, nem fejezte be és a következő percben a nagybátyám leesett és azonnal meghalt. Mivel nem szándékos emberölés történt, így csak pár évet kapott a tettes. Mindez 1976-ban történt.
2023. szept. 20. 10:07
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Te jó ég...nem szándékos...
2023. szept. 20. 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:
92%
Mamám öccsét mérgezte meg a második felesége...🤔 pontos részleteket nem tudok, mert akkor még gyerek voltam, de az újságban is benne volt.
2023. szept. 23. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!