Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Le kéne szoktatni ezekről a...

Le kéne szoktatni ezekről a feltűnést keltő megnyilvánulásokról a férjemet?

Figyelt kérdés
Talán az elmúlt egy évben kezdődött hogy mikor mentünk egy elegáns étterembe akkor mikor zongorával kisért dalt adtak elő a vendégeknek akkor ő rákönyökölt a zongorára és amolyan vezénylő mozdulatokat végezve intonálással (mert a szöveget azért ne tudta) szintén kísérte a dalt. Ezt több alkalommal megcsinálta lévén rendszeresen járunk oda. Ezt elintéztem annyival hogy ismerősöknek meséltem "képzeljétek megint mit csinált a Dénes!". Aztán nyár elején esküvőn voltunk. Este a lagziban is volt élőzene meg dal, amikoris ő ilyen step-néptánc-diszkótánc egyveleggel vonta magára a figyelmét. Ezzel mondjuk sokat nem foglalkoztam hisz mindenki tök laza bulizós hangulatban volt ott. De most nyár legvégén ilyen csoportos utazáson voltunk és utolsó nap ilyen búcsúestés mulatságot rendeztek: táncverseny, illetve tánc úgy hogy két homloka közé szorítsák a felek a gyufásdobozt, plusz activity. Nos ezekben egyikőnk sem volt aktív de két játék közt az idegenvezető gondolta hogy énekel nekünk. Egész jól énekelte a hamu és gyémántot, csaképpen a férjem is kiperdült mellé kigombolt inggel és elkezdett rávokálozni vagy mi, hogy az utolsó egy-két szót hajlítgatva megismételte. Meg ilyet is közbevetett hogy "Hölgyeim és Uraim ! A színpadon (...) Erika feat (...) Dénes!" Persze huszonéves fiatalok vihogtak hogy " ki a ... ez a fószer?!.. Ja abból a kétgyerekes családból az apuka." Most ezt hagyjam, ne hagyjam? Végülis nem árt senkinek vele csak olyan érzésem van hogy ez nincs igazán rendben

2023. szept. 17. 19:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
27%

20!

A férfiban ősidők óta ott lakozik a vadászösztön... de egy nő, ne ajanlgassa magát, pláne ilyen nyilvánosan.

Míg egy férfi minél több nőt tudhat magáénak, az dicsőség, büszkeség... addig egy nőnél ugyanez szégyen.

Ne ird, hogy nem így van. A valóság ezt tükrözi, ha tetszik, ha nem.

2023. szept. 19. 04:35
 22/24 anonim ***** válasza:
69%

Ne legyél már ilyen merev. Nekem egyértelmű volt hogy poénnak szánja.

Mellesleg manapság egyre több férfi van aki ezt nem így gondolja.

2023. szept. 19. 08:24
 23/24 anonim ***** válasza:
82%
#21 senki nem tartja dicsőséges hősnek a fuckboyokat, ezzel egymást vigasztalgatjátok csak.
2023. szept. 19. 13:49
 24/24 anonim ***** válasza:
33%

Hősökről nem írtam. Csődörökről, és qrvákról próbáltam...

Remélem átment!? 😀

2023. szept. 19. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!