Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Íme egy tényszerű felsorolás...

Íme egy tényszerű felsorolás prominens baloldali megnyilvánulásokról. Tényleg van olyan, aki képes volt tavaly ezekre szavazni?

Figyelt kérdés

[link]

Inkább szégyellniük kéne magukat ezekért a kijelentésekért, de úgy lehet, büszkék is rá. Miért kell nekik folyton gyalázkodniuk?

2023. aug. 31. 14:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Origonak csak itt vannak érdemi cikkei:

[link]

Amit linkeltél, bocs, de meg se nyitom.

2023. aug. 31. 14:32
 2/16 A kérdező kommentje:
1-es, ilyenek másoknak is vannak, bármelyik hírportált megnyithatod. Egyébként nyugodtan elolvashatod, és akkor biztosan végleg kiábrándulnál a baloldalból. Bár azért csak nem rájuk szavaztál.
2023. aug. 31. 14:36
 3/16 anonim ***** válasza:
24%

"Origonak csak itt vannak érdemi cikkei:"

Nem igaz, a tudmonány rovatuk messze veri a független sajtó cikkeit :)

2023. aug. 31. 14:41
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom mit sivalkodnak ezen a félázsiai származékok.
2023. aug. 31. 14:45
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Ugyan ezt kérdezhetnénk vica verse, ha a fidesznél naponta megtörténő milliárdos korrupciós botrányokat sorolnánk fel.
2023. aug. 31. 14:47
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, hazudsz te egész nap!
2023. aug. 31. 14:48
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Ok, lehet, hogy egyes tudománnyal kapcsolatos cikkük is jó lehet, és tovább pontosítanám magam, még azok a cikkek is jók, amik még akkor születtek, mielőtt a fidesz lakájmédiájává csinálták.
2023. aug. 31. 14:51
 8/16 A kérdező kommentje:
6-os, én miben hazudtam, amikor beidéztem az Origo tényszerű összeállítását? Vagy esetleg a cikkben hazudtak szerinted? Elhangzottak ezek a kijelentések? Igen! Úgy hangzottak el ahogyan az írva vagyon, azt kell alattuk érteni? Igen! Akkor hol itt a hazugság, nem értem, igazán nem. Ilyen a baloldal, ilyen a hozzáállásuk, ezért nem fognak sose nyerni.
2023. aug. 31. 15:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, hogy hazudsz!

Ezért fizet a gazdád!

Méghozzá az én adómból!

2023. aug. 31. 15:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

>Miért kell nekik folyton gyalázkodniuk?

-"Magamat kigúnyolom, ha kell". Ha egy magyra szidja a magyarokat, az vagy egészséges önismeret vagy beteges önostorozás, de pont annyira szidja magát is, mint engem, szóval különösebben nem zavar. A politikától nem a büszkeségemet vagy az önbecsülésemet várom, hanem élhető világot, normális jogszabályokat, prosperáló gazdaságot. (Például hány felesleges munkaórát okozott már eddig az értelmetlen megye -> vármegye átállás... Számlák sztornózása, újrakérése, weblap újraírása - mondjuk a logót kör alakban körbefutó szöveg, ami kép, azzal lehet szöszmötölni.. Rohaggyon meg, aki kitalálta!)

2023. aug. 31. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!