Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Le kéne szoktatni ezekről a...

Le kéne szoktatni ezekről a feltűnést keltő megnyilvánulásokról a férjemet?

Figyelt kérdés
Talán az elmúlt egy évben kezdődött hogy mikor mentünk egy elegáns étterembe akkor mikor zongorával kisért dalt adtak elő a vendégeknek akkor ő rákönyökölt a zongorára és amolyan vezénylő mozdulatokat végezve intonálással (mert a szöveget azért ne tudta) szintén kísérte a dalt. Ezt több alkalommal megcsinálta lévén rendszeresen járunk oda. Ezt elintéztem annyival hogy ismerősöknek meséltem "képzeljétek megint mit csinált a Dénes!". Aztán nyár elején esküvőn voltunk. Este a lagziban is volt élőzene meg dal, amikoris ő ilyen step-néptánc-diszkótánc egyveleggel vonta magára a figyelmét. Ezzel mondjuk sokat nem foglalkoztam hisz mindenki tök laza bulizós hangulatban volt ott. De most nyár legvégén ilyen csoportos utazáson voltunk és utolsó nap ilyen búcsúestés mulatságot rendeztek: táncverseny, illetve tánc úgy hogy két homloka közé szorítsák a felek a gyufásdobozt, plusz activity. Nos ezekben egyikőnk sem volt aktív de két játék közt az idegenvezető gondolta hogy énekel nekünk. Egész jól énekelte a hamu és gyémántot, csaképpen a férjem is kiperdült mellé kigombolt inggel és elkezdett rávokálozni vagy mi, hogy az utolsó egy-két szót hajlítgatva megismételte. Meg ilyet is közbevetett hogy "Hölgyeim és Uraim ! A színpadon (...) Erika feat (...) Dénes!" Persze huszonéves fiatalok vihogtak hogy " ki a ... ez a fószer?!.. Ja abból a kétgyerekes családból az apuka." Most ezt hagyjam, ne hagyjam? Végülis nem árt senkinek vele csak olyan érzésem van hogy ez nincs igazán rendben

2023. szept. 17. 19:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem egy korosztály a férjemmel. Ő 45 múlt. Ami meg a témát illeti én nem veszek részt benne, nem tapsolok, vagy bíztatom csak feszélyezve érzem magam
2023. szept. 17. 20:47
 12/24 anonim ***** válasza:
32%
#10 Nyaff-nyaff...
2023. szept. 17. 20:47
 13/24 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem veszel benne részt akkor kár miatta aggódni és feszélyezni amgad.
2023. szept. 17. 21:23
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
Hát ez nem a partyarc, hanem a tök égő kategória. En biztos szólnék, hogy gáz, amit csinál.
2023. szept. 17. 21:25
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
Ez tényleg ciki. Tipikusan olyan öregember humor.
2023. szept. 17. 21:50
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
Iszik is gondolom. A kigombolt inges negyvenes faszik mind a társaság legaljai
2023. szept. 17. 21:51
 17/24 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, épp csak a legfontosabbat nem írtad le: ilyen volt a férjed akkor is, amikor megismerkedtetek ill. összeházasodtatok? Vagy legalább volt benne ilyen "kiállok és megmutatom magam" stílus? Ha igen, akkor ui. ennek tudatában választottad őt. Utólag nem korrekt ezt kifogásolnod.

Egyébként is nevetséges, hogy leszoktatni akarod valamiről a 45 éves férjedet. Előre szólok, huszonévesen se nagyon lehet valakit átnevelni, no de 45 évesen? Te nagyon el vagy tévedve.

Ennyi erővel ő is gondolkodhatna azon, hogyan neveljen át téged, hogy ne ülj savanyú képpel ilyenkor, hanem tapsolj neki lelkesen, vagy legyél partner a hülyéskedésben!

A szó, ami hiányzik a szótáradból: elfogadás!

2023. szept. 17. 22:20
 18/24 anonim ***** válasza:
59%

Olvastam a válaszokat,és őszintén szólva nem tudtam eldönteni,hogy a férjed ciki vagy cuki. De miután írtad,hogy neked ez kellemetlen,így már inkább ciki. Méghozzá azért,mert saját magát próbálja fényezni,miközben a te érzéseidet lekaksizza. Legalábbis magamból kiindulva nem produkálnám magam a párom előtt,ha neki ez nem esik jól. Erre ott van sörözzünk egyet a haverokkal esték.

Én beszélnék vele,hogy mellettem kutúráltan viselkedjen.

2023. szept. 17. 22:23
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

Tudom. Ez csak addig tűnik viccesnek amíg nem velunk történik. Ilyen családban élek 🙂.

Szereti a feltűnést, erről nem fogod tudni leszoktatni. Ez a személyisége része. Megkerheted higy fékezze magát ha te ott vagy. Az enyém is hasonló szokott égni a fejem néha, de más szereplésével nem kontárkodik bele soha, és általában tiszteletben tartja ha ott vagyok.

Szerintem a gond azzal amit a férjed csinál az az önimádat. Viccesen de el akarja lopni a rivaldafényt. Gondolom az élet más területén is jobban tud dolgokat mint más. Szerintem beszélgess el vele erről, nem tudom mennyi sikered lesz de drukkolok.

2023. szept. 18. 20:19
 20/24 anonim ***** válasza:
75%
#9 Ha férfiként tenné, az jobb lenne? :D
2023. szept. 19. 03:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!