Le kéne szoktatni ezekről a feltűnést keltő megnyilvánulásokról a férjemet?
Kérdező, épp csak a legfontosabbat nem írtad le: ilyen volt a férjed akkor is, amikor megismerkedtetek ill. összeházasodtatok? Vagy legalább volt benne ilyen "kiállok és megmutatom magam" stílus? Ha igen, akkor ui. ennek tudatában választottad őt. Utólag nem korrekt ezt kifogásolnod.
Egyébként is nevetséges, hogy leszoktatni akarod valamiről a 45 éves férjedet. Előre szólok, huszonévesen se nagyon lehet valakit átnevelni, no de 45 évesen? Te nagyon el vagy tévedve.
Ennyi erővel ő is gondolkodhatna azon, hogyan neveljen át téged, hogy ne ülj savanyú képpel ilyenkor, hanem tapsolj neki lelkesen, vagy legyél partner a hülyéskedésben!
A szó, ami hiányzik a szótáradból: elfogadás!
Olvastam a válaszokat,és őszintén szólva nem tudtam eldönteni,hogy a férjed ciki vagy cuki. De miután írtad,hogy neked ez kellemetlen,így már inkább ciki. Méghozzá azért,mert saját magát próbálja fényezni,miközben a te érzéseidet lekaksizza. Legalábbis magamból kiindulva nem produkálnám magam a párom előtt,ha neki ez nem esik jól. Erre ott van sörözzünk egyet a haverokkal esték.
Én beszélnék vele,hogy mellettem kutúráltan viselkedjen.
Tudom. Ez csak addig tűnik viccesnek amíg nem velunk történik. Ilyen családban élek 🙂.
Szereti a feltűnést, erről nem fogod tudni leszoktatni. Ez a személyisége része. Megkerheted higy fékezze magát ha te ott vagy. Az enyém is hasonló szokott égni a fejem néha, de más szereplésével nem kontárkodik bele soha, és általában tiszteletben tartja ha ott vagyok.
Szerintem a gond azzal amit a férjed csinál az az önimádat. Viccesen de el akarja lopni a rivaldafényt. Gondolom az élet más területén is jobban tud dolgokat mint más. Szerintem beszélgess el vele erről, nem tudom mennyi sikered lesz de drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!