Én most egy szar ember vagyok?
Mert negyven éves férfiként a havi nettó 85ezres fizetésből nem tudok lakást venni és kifizetni egy albérletet. (igen, nem mindenki keres százezreket)
Egykor nekem is volt hitelre közös lakásom, amit a váláskor a bank elvit, mert sem én, sem a volt nejem nem tudta volna megtartani azt.
Azóta, egyedül, esélyem sincs arra, hogy a fizetésemből lakást vegyek.
Dühös vagyok, hogy a nők azért nem látnak bennem társat, mert elvárás, hogy ennyi idősen legyen saját lakásom, házam. (mert a férfinak legyen)
Dühös vagyok, mert lehetőségem sincs az önálló, külön életre, saját otthonra. Pedig nekem sem könnyű ismét szüleimmel együtt élni, főleg azután, hogy meg volt a saját otthonom.
De inkább lakom velük, mint egy lakótárssal.
az én apukám is a szüleinél lakott, negyven évesen. elváltak a szüleim. nem adták el a közös házat, met a fele árán se ő se anyu nem tudott volna házat venni. úgy döntött, hogy megy a szüleihez, anyu meg maradjon a házba a gyerekekkel, még felnőnek. a jelenleg 10 éve él együtt a párjával, aki szintén elvált. a nőnek van háza, a váláskor ugyanúgy maradt a házban a gyerekekkel, ahogy apumék csinálták.
szerintem nem volt szar ember, amiért a szüleinél lakott. jó azoknak, akik nem tudják ezt a problámát megérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!